‘Temptation Island’-Merijn bevestigt: “Pommeline en Fabrizio hebben een relatie!”

‘Temptation Island’-Merijn bevestigt: “Pommeline en Fabrizio hebben een relatie!”

Zijn Pommeline en Fabrizio van ‘Temptation Island’ nu een koppel of niet? Het is een vraag die al een tijdje de gemoederen verhit. Maar nu geeft Merijn, de ex van Pommeline, een duidelijk antwoord. “Pommeline en Fabrizio hebben een relatie”, laat hij weten in een video op YouTube. 

Merijn en Pommeline, die een koppel werden tijdens de vorige editie van Temptation Island, maakten iets meer dan een maand geleden bekend dat ze een punt hadden gezet achter hun relatie van iets meer dan een jaar. Uit het statement dat ze allebei postten op Instagram werd duidelijk dat Pommeline een misstap had begaan. Maar met wie?

Fabrizio

Meteen na de aankondiging van het ex-koppel begon de geruchtenmolen weer op volle toeren te draaien. En één naam bleef maar terugkeren: Fabrizio, de Limburgse verleider van het huidige seizoen van Temptation Island en tevens de baas van Pommeline.

In een vlog van Diana Gabriëls, de plastisch consulente die Pommeline onlangs een nieuw achterwerk gaf, geeft de blondine ook toe dat ze gevoelens heeft voor Fabrizio. Maar toen waren het nog gevoelens en geen relatie.

Maar nu lijkt het dus wel officieel te zijn tussen de twee. Ze worden vaak samen gespot en lijken op Instagram onafscheidelijk. Toch blijven ze allebei staalhard ontkennen dat ze een relatie hebben. Of zeggen ze dat ze geen commentaar mogen geven.

Bevestigd door Merijn

Nu komt er bevestiging uit vreemde hoek. Merijn, de ex van Pommeline, zegt namelijk in een video op YouTube dat de twee wel degelijk een relatie hebben.

Het is een understatement om te zeggen dat hij geen fan is van het koppel en hij wil er verder dan ook geen woorden aan vuilmaken. Maar bij deze heeft hij dus duidelijk bevestigd wat we eigenlijk al lang wisten. Pommeline en Fabrizio zijn een koppel en zullen dat waarschijnlijk na het huidige seizoen van Temptation Island ook officieel bekend maken.

Onlangs raakte ook bekend dat Pommeline en Fabrizio samen een programma krijgen waarvoor ze nog op zoek zijn naar kandidaten.

Bekijk hier de volledige video:

Gesponsorde artikelen