‘Temptation’-Pommeline en Fabrizio gaan Q&A maken

Pommeline Fabrizio
VIJF

Hoezee, er is weer nieuws op het Pommeline en Fabrizio-front. Dat de twee geliefden al een tijdje uit elkaar zijn weten we al. Maar het ene drama volgt het andere op. Uiteindelijk heeft Pommeline Fabrizio’s misstap in hun relatie kunnen vergeven en nu maken de twee zelfs een Q&A samen.

Dat Fabrizio en Pommeline van Temptation Island VIPS nog met elkaar door één deur konden, was al geweten. De Limburgse spierbonk heeft een paar flaters begaan met het vrouwelijk schoon, toen hij éigenlijk nog samen was met Pommeline.

Excuses op Instagram

Dat schoot bij de blondine natuurlijk in het foute keelgat en het was des te pijnlijker dat ze nog steeds in Fabrizio’s tattooshop werkt. Want op die manier zou ze de spierbundel nooit uit haar hoofd kunnen zetten.

De twee waren een aantal maanden geleden nog verloofd, maar het avontuur op Temptation Island VIPS gooide roet in het eten. Het koppel raakte zonder al te veel schrammen van het eiland, maar achteraf bleek dat Fabrizio’s gevoelens voor verleidster Julia toch de bovenhand namen.

Instagram Fabrizio
Instagram fabrizio_tzinalridis

Dus besloot het koppel om een punt te zetten achter hun relatie. Pommeline heeft ondertussen ook haar leven terug op de rails. Dat komt onder andere omdat Fabrizio expliciet zijn excuses aanbood aan Pommeline via sociale media. Een stunt die op veel lof én kritiek kon rekenen. Maar Pomm, die vergaf de spierbonk. Echt vrienden zouden ze volgens de blondine wel niet meer kunnen worden.

Eerder deze week kondigde de Oost-Vlaamse nog aan dat ze haar eigen tattooshop opent in het voorjaar van 2020. Op die manier breekt ze alle banden met haar voormalige loverboy.

Q&A

Fabrizio en Pommeline
Instagram Fabrizio

Maar nu gebeurt er iets eigenaardigs. Want Fabrizio maakte net bekend dat de twee een Q&A gaan doen. Dat kondigde hij jammer genoeg aan met een dt-fout in zijn story. De spierbundel is er zich wel al van bewust dat hij waarschijnlijk het vuur aan de schenen krijgt gelegd krijgt van zijn fans en haters. Wat wij ons vooral afvragen is waarom de twee samen zo’n video gaan opnemen, terwijl Pommeline zei dat ze geen vrienden meer zullen worden. Komt er misschien toch nog een Pommeline en Fabrizio 2.0 aan?

Gesponsorde artikelen