‘Temptation Island’-Pommeline vertelt haar kant van de breuk met Fabrizio

Pommeline Fabrizio
VIJF

Het is ondertussen al een tijdje geweten: Pommeline en Fabrizio zijn geen koppel meer. Ons favoriete volgetatoeëerde Temptation-koppel zette enkele maanden geleden een punt achter hun relatie. Pommeline vertelt nu in Temptation Gossip waarom het koppel hun verloving afblies.

Hoewel Temptation Island VIPS bij ons nog maar een week op televisie is, hebben de Nederlandse kijkers gisteren al naar de ontknoping van de reeks kunnen kijken. Daarin kwamen ze te weten dat Pommeline en Fabrizio nog steeds een koppel vormen, maar dat doen ze nu niet meer. In de nabeschouwing van de aflevering vertelde Pommeline waarom ze een punt zette achter haar relatie met Fabrizio.

Temptation Island VIPS

Temptation Island VIPS Pommeline Fabrizio
Temptation Island VIPS

In de eerste dubbelaflevering van Temptation Island VIPS kregen we vooral een huilende Pommeline te zien. De blondine miste haar verloofde Fabrizio enorm en voelde zich bedreigd door die andere getatoeëerde blondine, Lie.

En ook Fabrizio herhaalde al meermaals dat hij zijn Pommeline miste en dat niemand aan haar kon tippen. Het lijkt dan ook al meteen onwaarschijnlijk dat een van hen de fout in zal gaan. En dat gebeurt ook niet, zo liet het ex-koppel eerder al weten. Ze vertrekken dus als koppel uit Temptation Island VIPS. Maar op dit moment zijn ze geen koppel meer. En dat heeft toch iets te maken met Temptation Island VIPS, zo laat Pommeline nu weten.

Verleidster Julia

Temptation Gossip: Pommeline vertelt haar verhaal

Zó kwam Pommeline erachter.?

Geplaatst door RTL Boulevard op Donderdag 19 september 2019

De homewrecker van dienst is namelijk Julia, een van de verleidsters uit Temptation Island VIPS. In de eerste dubbelaflevering kregen we haar nog niet echt te zien. Maar ze zal doorheen het seizoen dus wel een klik krijgen met Fabrizio. Al is daar op het eiland nog niet veel van te zien.

Fabrizio en Pommeline vertrokken gelukkig van Temptation Island VIPS, maar daarna zocht Fabrizio contact met Julia. Hij sprak geregeld, achter de rug van Pommeline, met haar af en starte een affaire met de verleidster. Pommeline kwam hier uiteindelijk zelf achter door een kijkje te nemen in de laptop van Fabrizio. Daarop worden de foto’s die hij neemt met zijn smartphone automatisch opgeslagen. “Toen kon hij niet meer ontkennen, want ik had het bewijs gewoon in handen”, zo vertelt Pommeline.

Breuk

Het was voor Pommeline enorm moeilijk om de breuk met Fabrizio te verwerken. “Ik heb drie weken aan een stuk heel erg afgezien. Ik heb gehuild, gehuild, gehuild. Alles eruit gegooid. Ik heb nog nooit zo’n pijn gevoeld.”

Maar ze ziet er ook het positieve van in. “Het is ook een levensles. Ik heb geleerd dat ik mezelf op de eerste plaats moet zetten. Ik heb mezelf weggecijferd voor hem. Hem altijd op de eerste plaats gezet. Ik wou dat hij gelukkig was, waardoor ik mezelf ongelukkig maakte. En ik heb gewoon geleerd dat ik dat niet meer moet doen.” En ondertussen gaat het ook al heel wat beter met Pommeline. Zo toonde ze onlangs haar nieuwe vriend.

Instagram fabrizio_tzinalridis
Instagram fabrizio_tzinalridis

Openbare excuses

Ook Fabrizio reageerde op de kampvuurbeelden uit de laatste aflevering van Temptation Island VIPS. Hij deed dat met een lange post op Instagram. “Wat een krop in m’n keel bij het weerzien van at laatste kampvuur.” Het terugzien van deze gelukkige beelden motiveerde Fabrizio om uitgebreid z’n excuses aan te bieden aan Pommeline. In een lange tekst bij een foto van dat kampvuur geeft Fabrizio aan dat hij spijt heeft van zijn misstap en dat de schuld volledig bij hem ligt.

Ook geeft de Limburger aan dat zijn fouten niet goed te praten zijn en dat hij Pommeline eigenlijk nooit verdiende. Hij eindigt met mooie woorden voor Pommeline: “Dank je om het beste in mezelf naar boven te halen. Dank je om in me te geloven wanneer niemand anders dat deed. Dank je voor je oprechte liefde. Dank je voor alles. Ik gun je oprecht het beste en veel geluk in alles wat je doet. Je hebt voor altijd een plek in mijn hart. Veel liefs, Perekop.”

Instagram Fabrizio Pommeline
Instagram fabrizio_tzinalridis

Pommeline reageerde op deze post met een korte maar duidelijke boodschap. “Het is je vergeven. Alleen vergeten is moeilijk, maar ik draag je voor altijd mee in m’n hart! Hoop dat je ooit je geluk terugvindt en je wat moois van je leven maakt. Alles komt goed. Blijf geloven in jezelf, je bent een kanjer.”

Gesponsorde artikelen