‘Temptation Island’-Rodanya en -Morgan schelden elkaar de huid vol op Instagram

Temptation Island Rodanya Morgan
VIJF

Temptation Island eindigde in mineur voor Morgan en vooral Rodanya. In de allerlaatste aflevering van Temptation Island kwam namelijk aan het licht dat Rodanya gelogen had. Ze had op de dreamdate gekust met verleider Danicio. En zo kwam er maanden na het programma alsnog een einde aan hun relatie.

De plooien tussen Rodanya en Morgan van Temptation Island zijn duidelijk nog niet gladgestreken. Rodanya deed deze week een korte Q&A op Instagram en daarin maakte ze het wel heel duidelijk dat het over en uit is tussen haar en Morgan. En ook Morgan mengde zich in de discussie.

“Heel Nederland en België in bed”

Rodanya Morgan Instagram
Instagram morgancyriel

Rodanya deed een korte Q&A op Instagram en daarin kreeg ze de vraag of ze zich ergens voor schaamt. Haar antwoord is klaar en duidelijk. “Een debiel als ex hebben die heilig wil overkomen maar ondertussen heel Nederland af gaat en oh, laten we België niet vergeten.” Hoewel je eerst nog zou kunnen denken dat het over een oudere ex gaat, bevestigt Morgan zelf al snel dat het wel degelijk over hem gaat.

Hij reageerde op z’n eigen Instagram Story op de woorden van Rodanya. “37 graden, een paar maanden later en iemand is nog steeds boos. Dit gebeurt er wanneer je beseft dat niemand je nog wilt.” Daarmee verwijst Morgan duidelijk naar de leugens die Rodanya vertelde op Temptation Island. Daar loog ze over wat er op de dreamdate gebeurde tussen haar en verleider Danicio. Toen de leugens op het einde van het seizoen aan het licht kwamen, was dat natuurlijk slecht nieuws voor de reputatie van Rodanya.

Rodanya Morgan Instagram
Instagram rodanyakelsey

“Azijnzeikers”

Maar daar liet Rodanya het niet bij. Ze reageerde nog eens op de reactie van Morgan. “Oh, oh, oh, meneertje voelt zich weer geweldig hoor dat al die azijnzeikers z’n kont likken. Een paar maanden? Maak daar 2 weken van. Gelukkig ben ik niet aandachtsgeil en zet ik aandacht niet boven familie en …”

Nadien ging ze nog wat verder in op de kwestie. “Bah, bah, geweldig spelen op straat en interessant een dj lopen uithangen terwijl je niets op orde hebt, je leven een grote puinhoop is en het belangrijkste: je je verantwoordelijkheid niet kan nemen voor bepaalde dingen.”

“I’m done”

Rodanya Morgan Instagram
Instagram rodanyakelsey

Ze maakt nadien nog eens duidelijk dat het echt over en uit is tussen haar en Morgan. “Begin maar niet met mij en accepteer maar gewoon dat er ook mensen zijn op de wereld die niet je kont likken en je gewoon de waarheid vertellen. I’m done.” Auwtch.

Rodanya en Morgan, die ijzersterk startten aan het Temptation Island-avontuur zijn dus duidelijk niet van plan om hun relatie een nieuwe kans te geven. Heikki en Milou deden dat wel, net als Laura en Roger, maar die zijn ondertussen geen koppel meer. Sidney en Demi zijn nog steeds gelukkig samen.

Gesponsorde artikelen