‘Temptation Island’-Roger bevestigt het: hij en Laura zijn geen koppel meer

‘Temptation Island’-Roger bevestigt het: hij en Laura zijn geen koppel meer

Het is officieel: ‘Temptation Island’-deelnemers Laura en Roger zijn geen koppel meer. Dat bevestigde Roger zelf in ‘Temptation Talk’, de Nederlandse variant van ‘Goedele on Top’. Morgen zal Laura bij Goedele te gast zijn, waar ze ongetwijfeld meer uitleg zal geven over hun break-up. 

Roger zat, zoals aangekondigd, bij presentator Rick Brandsteder op de bank in Temptation Talk, de Nederlandse versie van Goedele on Top waar Temptation Island-deelnemers meer uitleg geven over het programma. Roger en Laura zouden elk in een van de twee napraatprogramma’s zitten en meer duidelijkheid geven over de stand van hun relatie. En Roger bevestigde dus de geruchten: de twee zijn na Temptation Island hun eigen weg gegaan.

De ‘temptation‘ aangaan

Laura en Roger vielen op Temptation Island dan vooral op omdat ze vaak vroeg gingen slapen en weinig de ‘temptation‘ aangingen, toch overleeft het koppel het programma dus niet.

Wat er nog allemaal staat te gebeuren, kon Roger uiteraard nog niet kwijt. Roger had het al verschillende keren over Lizzy als ‘zijn temptation‘, maar tot nu reed Roger dus nog geen scheve schaats. Op de terugvlucht ‘amuseerden’ de twee hun zelfs nog in het toilet van het vliegtuig, maar het mocht dus niet baten.

Gepest

Recent nam Roger het nog op voor Laura, die het hard te verduren zou krijgen omwille van de manier waarop ze in het programma wordt afgeschilderd. “Of ik nu met haar ben of niet. Ik weet hoe het met haar gaat? Hoe denken jullie dat het met haar gaat? Je hebt kritiek en je hebt een oordeel, maar je hebt ook pesten. Wat er nu gaande is, is dat Laura gewoonweg wordt gepest”, schreef Roger zo onder andere in een emotionele post op Instagram.

Krijg je geen genoeg van Temptation Island? Word dan lid van onze Facebookgroep.

VIJF

Gesponsorde artikelen