‘Temptation Island’-Roger neemt het op voor z’n (ex-)vriendin Laura: “De situatie wordt gevaarlijk voor haar”

‘Temptation Island’-Roger neemt het op voor z’n (ex-)vriendin Laura: “De situatie wordt gevaarlijk voor haar”

Op ‘Temptation Island’ wordt Laura in de verf gezet als een verveelde “cockblockster” en dat heeft blijkbaar gevolgen voor het privéleven van de blondine. Het gaat zelfs zo ver dat haar (ex-)vriend Roger op Instagram een emotionele oproep doet om haar met rust te laten.

Dat Laura geen al te beste indruk maakt op Temptation Island is waarschijnlijk niemand echt ontgaan. De blondine heeft het niet echt naar haar zin tussen de vrijgezellen en wordt vaak in beeld gebracht terwijl ze aan het geeuwen is. Maar volgens haar (ex-)vriend Roger loopt het nu ook in haar dagelijkse leven de spuigaten uit. Hij doet een emotionele oproep op Instagram.

“Laura wordt gepest”

Volgens Roger krijgt Laura het steeds harder te verduren en beperkt dat zich niet enkel tot het programma. Zo laat Roger weten dat Laura op straat aangevallen wordt. Hij omschrijft de situatie van Laura als pestgedrag. “Hoeveel mensen hebben al zelfmoord gepleegd omdat ze elke dag opnieuw worden gepest? Hoeveel mensen hebben al in een situatie gezeten dat je elke dag wordt gepest? Hoeveel mensen hebben al in een situatie gezeten dat als je op straat loopt je wordt aanvallen?” Laura zit duidelijk in een lastige situatie dus springt haar (ex-)vriend Roger haar te hulp.

Roger wil nog niet zeggen of hij nog steeds een koppel vormt met Laura, maar dat zal Laura vrijdag zelf bekendmaken bij Goedele on Top na de uitzending van Temptation Island. Maar de twee hebben duidelijk nog steeds contact. “Of ik nu met haar ben of niet. Ik weet hoe het met haar gaat? Hoe denken jullie dat het met haar gaat? Je hebt kritiek en je hebt een oordeel, maar je hebt ook pesten. Wat er nu gaande is, is dat Laura gewoonweg wordt gepest.”

Hij gaat ook in op de commentaar die het koppel vaak krijgt, dat ze dan maar niet hadden moeten deelnemen aan Temptation Island als ze daar tegen hun zin zitten. “Akkoord, ze heeft gekozen voor dit programma. Maar kiezen mensen om zo openbaar ten schande te worden gebracht? Omdat er niet gepraat wordt over vreemdgaan, moet het programma zo de aandacht trekken.” Hij besluit met de vraag aan de media om niet enkel Laura te viseren. “Schrijf artikels over iedereen, laat iedereen positief en negatief in het daglicht komen en niet één persoon. Kijkcijfers zijn niet belangrijker dan een mensenleven.”

Instagram rogeroseibonssu

Agressief

In een tweede post op z’n Instagram Story is Roger nog harder. “Het feit dat Laura niet meer veilig op straat kan wandelen omdat ze ‘zogezegd’ Temptation Island verpest. Dat doet me iets ja, logisch, wie niet?” En dat iets is heftiger dan je zou denken. “Eén tegen allen of wat? Is dat het? Kom we wijzen allemaal naar Laura. OMG, zij geeuwt op Temptation. Like really, wie niet? Echt laf. Agressief word ik ervan.”

“Ik hou mijn mond voor niemand of niemand meer. Het kan niet zo zijn dat Laura niet veilig op straat kan wandelen. Dat kan niet. Ze heeft mij niets misdaan op Temptation tot nu toe. (En dan nog, al zou het zo zijn, nog steeds niet aanvaardbaar)”. Het zit Roger echt diep dat Laura, ook al doet ze niets verkeerd, zo zwaar geviseerd wordt door de kijkers en de media. “Het kan echt niet dat ze week na week zoveel shit over haar heen krijgt en het elke week maar erger wordt en dat het zeg maar niet stopt. Van kritiek naar oordeel naar pesten naar geweld op straat. Kan echt niet. De verwondingen die Laura oploopt, dat voelt niemand of ziet niemand. Kan echt niet. Waar is de grens?”

Instagram rogeroseibonssu

Goedele on Top

Vrijdag is Laura dus te gast bij Goedele Liekens in Goedele on Top, daar zal ze vertellen of ze nog steeds samen is met Roger. Maar het zal waarschijnlijk ook wel gaan over de commentaren die Laura te horen krijgt.

Wij kijken dus misschien zelfs meer uit naar de volgende aflevering van Goedele on Top dan naar de volgende aflevering van Temptation Island. Want het drama zal zich deze week ongetwijfeld afspelen op de sofa bij Goedele in plaats van op het eiland der verleiding in Thailand.

Krijg je geen genoeg van Temptation Island? Word dan lid van onze Facebookgroep.

VIJF

Gesponsorde artikelen