Left Right
scrollTop top

‘Temptation Island’-verleidster Romee doet boekje open over Zach


Temptation Island Romee Zach
© VIJF

Op Temptation Island was het dit jaar Zach die als tweede man zwichtte voor de verleiding. Hoewel hij de ultieme relatietest maar een week moest volhouden, bleek dat toch te lang voor hem en belandde hij in bed met verleidster Romee. En die laatste doet nu haar boekje open over Zach.

In de laatste aflevering van Temptation Island was te zien hoe Zach in bed belandde met verleidster Romee. Aan die vrijpartij gingen een paar stiekeme kussen en een hoogwaardig staaltje “stiekem communiceren via Spotify” vooraf. Maar uiteindelijk haalde Romee dus wel haar slag thuis en sneuvelde de tweede man op Temptation Island.

“Anders zonder camera’s”

Temptation Island A12 gif 29
VIJF

Dat Zach zich heel bewust was van de camera’s op Temptation Island, dat moeten we niemand nog vertellen. Maar, zo vertelt Romee nu, hij was een compleet ander persoon wanneer de camera’s niet aan het draaien waren. En da’s iets dat al vaker terugkeert over Zach. Eerst waren er geruchten dat hij en Simone niet echt een koppel vormden, maar dat ontkrachtten de twee nadien.

Andere mensen vinden dan weer dat Zach een typetje speelt en zich dus anders voordoet dan hij werkelijk is. En dat is ook Romee opgevallen. “Ik vind wel dat Zach een beetje een typetje speelt. Want wanneer de camera’s uit waren dan was hij veel liever, veel gezelliger, dan knuffelde hij meer, enz. Maar van zodra de camera’s aan gingen, dan bewaarde hij wel weer meer een afstand en dan ging hij ook weer van die achterlijke dingen zeggen.” Ze gaat zelfs nog een stapje verder. “Ik snap zeker dat mensen denken dat Zach een acteur is. Dat idee had ik zelf eigenlijk ook in het begin. Meer omdat hij zo veel bullshit uitkraamde, gewoon vanaf het moment dat hij binnenkwam. Daardoor dacht ik dat dat niet waar kon zijn.”

“Lief maar onstabiel”

Temptation Island A13 gif 1
VIJF

De Zach die Romee kent, is dus anders dan de Zach die we op tv zien. Zo is hij dus niet de zelfverklaarde fuckboy die hij op Temptation Island beweert te zijn, maar is hij eigenlijk een stuk sympathieker. “Ik vind Zach als persoon eigenlijk een hele lieve jongen. Hij kan heel lief zijn, heel gezellig. We hebben ook echt wel lol gemaakt met z’n allen.”

Maar er is natuurlijk ook een maar. “Aan de andere kant is hij ook nog heel onstabiel. En daarmee wil ik zeggen dat hij niet zo goed met z’n emoties kan omgaan. Hij zegt ook echt dingen die eigenlijk niet kunnen.” En ja hoor, ook Romee bevestigt wat we eigenlijk al lang weten. “Hij moet in sommige dingen nog een beetje volwassen worden. Maar naast een gestoorde idioot is het ook een leuke, gezellige jongen.”

Hoe was de seks?

Temptation Island A13 gif 24
VIJF

Goedele Liekens vraagt het elke week in Goedele On Top maar nu kreeg ook Romee de vraag voorgeschoteld: Hoe was de seks met Zach? “Zover ik me kan herinneren vond ik de seks met Zach wel goed. Het was natuurlijk niet zo lang en ik kan het me ook niet zo goed meer herinneren. Maar volgens mij had ik niets te klagen.”

Maar meteen na de vrijpartij drong de realiteit binnen bij Romee. “Ik was echt zwaar in paniek. Omdat ik dacht van ‘oké, nu heb ik echt iets gedaan wat eigenlijk niet de bedoeling was’. Ik heb alle meiden wakker gemaakt. Ik ben als eerste naar Felicia en Amber gerend. We hebben Karim ook nog wakker gemaakt. Het enige waar ik echt om stresste waren m’n ouders. Ik was echt helemaal in paniek. Ik dacht: ‘Dit is het einde van mijn leven, nu word ik onterft’. Maar voorlopig valt het gelukkig wel mee.”

Geen geld

Elk jaar duiken er wel geruchten op over dat de verleiders en verleidsters op Temptation Island betaald zouden worden wanneer ze met iemand kussen of de lakens delen. Op die manier zouden de verleiders dan aangemoedigd worden om er een spannend seizoen van te maken. Maar volgens Romee is dat niet waar. “Ik krijg die vraag zo vaak. Maar je krijgt echt géén geld. Niet voor te zoenen, niet voor je deelname, ook niet om seks te hebben.”

Waarom zou je dan meedoen, zou een mens zich afvragen. “Het is geheel op vrijwillige basis. Het klinkt heel stom, maar nee, je krijgt er echt niets voor.” Ook de andere succesverleidster dit seizoen, Eline, liet al weten dat je niet betaald wordt voor je deelname aan Temptation Island. Zij deed mee om een gratis vakantie mee te pikken.

Ongemakkelijke vlucht

Temptation Island A11 gif 26
VIJF

Er werd ook eerder al over gesproken, maar nu krijgen we ook de kant van Romee te horen. Op het vliegtuig terug naar Nederland zaten Romee, Simone en Zach op hetzelfde vliegtuig. Normaal gezien vliegen de koppels en de verleiders met verschillende vliegtuigen terug. Maar dat was dit jaar niet mogelijk.

“Het was echt het meest ongemakkelijke moment uit m’n leven”, zo klinkt het bij Romee. “We kwamen op het vliegveld aan en we wisten natuurlijk dat we met de Nederlanders terug zouden vliegen. We kwamen aan in de rij en Zach en Simone stonden gewoon naast ons in de rij.” En dat gebeurde dus net na het laatste kampvuur. Awkwaaaard. “Ik heb me dan vooral met de verleiders proberen bezig te houden om ruzie te voorkomen. Want ik wist natuurlijk ook niet hoe Simone zou reageren.”

En ook op het vliegtuig ging de lijdensweg van Zach en Romee verder. “In het vliegtuig hadden ze ook bedacht van ‘laten we Zach en Simone vier rijen achter Romee zetten’. Het is een lange reis geworden die tijdens de hele reis ook echt ongemakkelijk was. Ik herinner me dat Simone me vanuit haar stoel dodelijk aan het aankijken was. En Zach heeft volgens mij echt al die uren dat we hebben gevlogen echt gehuild.”

Bekijk de volledige video hier.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.576.990
 • Aantal
  doden
  1.188.787
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  412.314
 • Aantal
  doden
  11.452