‘Temptation Island’-Sidney gaat boksen tegen verleider Jaimy

Boxing Influencers Sidney Jaimy
Boxing Influencers

Temptation Island-sterren gaan uiteraard graag met elkaar op de vuist. En dat mogen ze dit jaar opnieuw voor een publiek doen. Boxing Influencers, het boksevent waar eerder al Niels, Alex en Zwanetta te zien waren, keert ook dit jaar terug met opnieuw een interessante Temptation-match.

Vorig jaar klopten Niels en Alex van Temptation Island hun onderhuidse frustraties eruit in de boksring. Daarbij werd Niels genadeloos gevloerd door Alex, maar nu is het tijd voor de tweede editie van Boxing Influencers, met nieuwe vechtersbazen van Temptation Island.

Sidney vs. Jaimy

Temptation Island gif Sidney rap
VIJF

Het laatste seizoen van Temptation Island was dan misschien niet zo spannend, we hebben wel kennis gemaakt met een nieuw komisch en raptalent: Sidney. Maar we hebben het laatste nog niet gezien van de Nederlandse spierbundel met scooterangst, want in de boksring zal hij het nu opnemen tegen verleider Jaimy.

Zowel Sidney als Jaimy zijn natuurlijk niet op hun mondje gevallen. Maar op 26 oktober 2019 zullen we zien hoe groot hun hartje is, want dan mogen ze echt tegen elkaar boksen. We weten natuurlijk al dat Sidney barkrukken de baas kan en van Jaimy weten we vooral dat hij druipt van het zelfvertrouwen. Het wordt dus afwachten om te zien of Sidney Jaimy met hetzelfde gemak als een barkruk in de lucht kan katapulteren. En we kijken natuurlijk ook al uit naar zijn rap.

Beef

Net zoals bij Niels en Alex hebben Sidney en Jaimy nog wel een eitje met elkaar te pellen. Bij Niels en Alex had de beef te maken met Rosanna. Rosanna, de vriendin van Niels, ging op Temptation Island vreemd met Alex. En dat deed ze nadien nog een keertje over op Temptation Island VIPS.

Zoals Alex ons eerder al duidelijk maakte vullen praatjes geen gaatjes dus zijn de twee van een mondeling conflict overgegaan op een vuistgevecht, dat de verleider en homewrecker Alex met gemak won.

Temptation Island gif
VIJF

Bij Sidney en Jaimy krijgen we een ander verhaal. Sidneys vriendin Demi, de échte Demi, niet te verwarren met nieuwe Demi, bleef trouw aan Sidney en kon het op Temptation Island zelfs beter vinden met verleider Gaetan. Maar toch werkte Sidney z’n frustraties tegenover Jaimy uit op de barkrukken. Sidney vond Jaimy’s opmerkingen over de grootte van zijn geslachtsdeel respectloos en was ervan overtuigd dat hij toch een grotere had. En dat zullen vooral de barkrukken geweten hebben.

Voorbereiding

De wedstrijd ligt al een tijdje vast, dus zijn de mannen volop bezig aan hun voorbereiding. Jaimy, die we gezien de spiermassa van Sidney mogen zien als de underdog, deelt zijn trainingen op zijn YouTubekanaal.

Boxing Influencers Sidney Jaimy
Instagram sidneybout

Maar ook Sidney is er klaar voor. Met een post op zijn Instagram Story maakt hij Jaimy alvast bang voor wat er komen zal. “Heeft iemand bezwaar dat ik zijn koppie verbouw?”, zo plaagt Sidney zijn tegenstander. Het zal dus duidelijk hard tegen hard worden op 26 oktober.

Tickets

Wie deze knokpartij graag live zou bezichtigen kan daar nu al tickets voor kopen. Je kan deze kopen via Ticketmaster. De wedstrijd gaat door in Nederland in het Topsportcentrum in Almere. Een ticket kost je tussen de 27,45 en 29,95 euro.

Gesponsorde artikelen