‘Temptation Island’: Simone reageert op geruchten over fake relatie en homo Zach

Zach en Simone maakten nog maar pas hun entree op Temptation Island, maar zijn nu al een van de meest besproken koppels. Zach liet zich de eerste avond namelijk al meteen goed gaan. Bovendien zijn er ook heel wat geruchten over het koppel.

Nadat Gianni en Melissa betrapt waren op het meesmokkelen van een gsm moesten zij Temptation Island verlaten. Daardoor werd met Zach en Simone een nieuw koppel ingevlogen.

Zach was duidelijk van plan om het beste te maken van zijn kort verblijf en vloog de eerste avond al meteen zwaar in de drank. Uiteindelijk belandde hij met Romee in bed en zorgde hij voor enkele beelden waarover zijn vriendin Simone naar eigen zeggen “boos gaat worden”.

Geruchten

Dat Zach het maar zo kort kon volhouden op Temptation Island deed al snel heel wat geruchten ontstaan. Zo zou hij volgens de Nederlandse Michella Kox al voor het programma niet meer samen geweest zijn met Simone. Er wordt zelfs gezegd dat Zach eigenlijk homo is.

In het online programma Temptation Gossip heeft Simone nu gereageerd op die geruchten. “Ik weet echt niet waar ze die onzin vandaan hebben gehaald. Wij waren toen we meededen aan Temptation Island al zeker een jaar in een relatie”, legt ze uit. “We waren zelfs samen in Dubai toen ze ons belden.”

“Apart verleden in Mallorca”

Ook de homo-geruchten worden ontkend. “Nee, Zach valt niet op mannen. Ik denk dat hij gewoon een heel apart verleden heeft gehad in Mallorca. Veel gedronken, veel gekke dingen gedaan waardoor het nu lijkt alsof hij in een bh staat en op mannen valt en twerk”, verwijst ze naar oude foto’s van Zach die waren opgedoken.

“Ik vind het erg vervelend voor Zach omdat ik merk aan hem dat hij het vervelend vindt hoe bepaalde dingen nu uit de hand lopen op het internet”, besluit Simone.

Meer
Lees meer...