Left Right
scrollTop top

‘Temptation Island’ krijgt spinoff: ‘Love or Leave’


Temptation Island: Love or Leave
© Temptation Island: Love or Leave

Goed nieuws voor fans van Temptation Island, want hoewel we volgend jaar geen nieuws seizoen krijgen van de reeks, komt er in Nederland wel een nieuwe versie. Die zal Temptation Island: Love or Leave heten en toch enkele nieuwe elementen bevatten.

Er komt dit jaar dan toch nog een versie van Temptation Island. Door de coronapandemie is het onmogelijk om een normaal seizoen van de reeks op te nemen, maar er komt wel een nieuwe spinoff. Het gaat om een Nederlandse versie, zonder Vlaamse kandidaten dus. Normaal zond Nederland elk jaar een versie uit met bekende Nederlanders, Temptation Island VIPS. Dit jaar wordt het een versie met onbekende Nederlanders, maar toch zal het anders zijn dan wat we van het programma gewoon zijn.

Temptation Island: Love or Leave

Op dit moment wordt het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave opgenomen. Dat speelt zich door de coronapandemie niet af in Thailand, maar wel iets dichter bij huis in Italië. Het programma wordt gepresenteerd door Kaj Gorgels, die ook al Temptation Island VIPS presenteerde, en Monica Geuze.

Bij Temptation Island: Love or Leave is het niet de bedoeling om na te gaan of koppels aan de verleiding kunnen weerstaan, maar moeten ze achterhalen of ze wel de ware zijn voor elkaar.

Serieuze singles

Daarom zijn er op Temptation Island: Love or Leave dus geen wulpse verleiders en verleidsters, maar gaat het op serieuze singles die op zoek zijn naar een relatie. Zij zullen dus Pommeline-gewijs proberen om Temptation Island met een nieuw lief te verlaten.

Er zal dan ook serieus gedate worden tussen de kandidaten om op zoek te gaan naar diepere connecties. Op die manier gaat het er allemaal dus heel wat serieuzer aan toe dan we van Temptation Island gewoon zijn. En wordt het dus afwachten of er ook echt nieuwe koppels gevormd zullen worden tijdens het programma.

Temptation Island: Love or Leave zal vanaf november te zien zijn op Videoland en zal in totaal 13 afleveringen tellen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  44.474.616
 • Aantal
  doden
  1.173.928
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  368.337
 • Aantal
  doden
  11.170