‘Temptation Island’-teaser toont hoe laatste feestje een seksfeest wordt

Temptation Island lapdance
VIJF

Temptation Island loopt op z’n einde. We zagen al hoe Arda all the way ging met Eline en zo een einde maakte aan z’n relatie met Elke, maar nu lijkt ook Zach goed op weg om z’n vriendin te bedriegen. En dat zou wel eens kunnen gebeuren op het laatste feestje op het eiland dat compleet uit te hand loopt.

Feestjes op Temptation Island zijn altijd uitbundig. Maar op het laatste feestje voor de dreamdates wordt er dit jaar wel heel hard gefeest. Er wordt gestript, er worden lapdances uitgedeeld en we maken kennis met de innerlijke Magic Mike van Arda.

Laatste feestje

Temptation Island gif
VIJF

In de aflevering van vrijdag zal er voor de laatste keer een feestje gebouwd worden in de villa’s. En dat lijken vooral de verleidsters begrepen te hebben. Ze halen alles uit de kast (en uit de beha) in een ultieme verleidingspoging.

En dat lijkt opnieuw vooral te werken op één man. Wie anders dan de eigenaar van de titel “Grootste hypocriet van de Benelux”, Arda. De Limburger haalt z’n innerlijke Magic Mike boven en beperkt zich ook niet langer tot z’n twee uitverkoren verleidsters Eline en Amber. Ook Bibi, Nikkie en Kunza moeten eraan geloven. Probeert Arda hier een record te breken?

Laatste kampvuur voor dreamdate

Temptation Island gif
VIJF

Uit de teaser merken we ook dat er nog een kampvuur aankomt in de aflevering van vrijdag. Want Elke heeft de beelden gezien van Arda die er het hart van in is dat Eline geen relatie met hem wil. Beelden waarop Arda dus niet denkt aan zijn vriendin Elke, maar er wel mee inzit dat hij voor verleidster Eline en niet verleidster Amber is gegaan.

Maar daar lijkt Elke zich niet zo veel van aan te trekken. Sinds haar confrontatie met Eline is ze een nieuwe en sterkere vrouw die doorheeft dat Arda haar niet verdient en dat zijn overspel niets met haar te maken heeft. You go, girl!

Bekijk de teaser voor Temptation Island hier.

Gesponsorde artikelen