‘Temptation Island’ lost teasers met intieme dates en een openhartige Karim

Temptation Island Karim
VIJF

Temptation Island aflevering 5 staat voor de deur. En naar goede gewoonte krijgen we daarom nu al een teaser en een aantal foto’s. En het belooft een stomende en openhartige aflevering te worden.

Als er één plaats is waar er zeker niet aan social distancing gedaan wordt, dan is het wel op Temptation Island. Aflevering 5 komt er al aan en in de teaser voor die aflevering krijgen we vooral een openhartige Karim te zien.

Karim: “Ik werd vroeger gepest”

Temptation Island gif 29
VIJF

Karim, die nu verheerlijkt wordt voor zijn goddelijke manier van zweten, was toen hij jonger was wat gezetter. En om die reden werd hij in het verleden gepest. De knappe Nederlander heeft sindsdien een laag zelfbeeld en kan dus niet geloven dat hij nu wel goed in de markt ligt.

“Ik werd vroeger wel een beetje gepest op school. Ik heb het wel hard gehad, een beetje moeten vechten”, zo vertelt Karim. “Ik was flink gezet. Ik kon nooit goed mee met de groep. Maar ik heb altijd gedacht: Vroeger maakte het niet uit en nu ben ik veranderd en nu is het: Het is een geweldige jongen. Ik vind het een beetje oppervlakkig.” Zo kunnen we zijn reactie op de crush van Felicia toch al een beetje beter begrijpen.

Bekijk hier het fragment met Karim.

Temptation Island aflevering 5
VIJF

Intieme dates

Naast de videoteaser zijn er ook nog enkele foto’s verschenen uit de volgende aflevering. Daarin krijgen we te zien hoe de koppels op één op één-date gestuurd worden. En daarbij zal het niet ontbreken aan fysiek contact.

Temptation Island aflevering 5
VIJF

De regels in verband met social distancing worden grandioos aan ieders sandaal geveegd. Zo gaan Felicia en Gianni elkaar uitvoerig aanraken met bodypaint, gaan Angela en Christophe aan yoga doen en trekken Christian en Nikki zelfs naar het strand voor een picknick. Hoe durven ze?

Temptation Island aflevering 5
VIJF
Temptation Island aflevering 5
VIJF

We zullen ook nieuwe verleiders Nick en Angelique verwelkomen:

Temptation Island aflevering 5
VIJF
Temptation Island aflevering 5
VIJF

Temptation Island is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VIJF.

Gesponsorde artikelen