‘Temptation Island’ verwelkomt binnenkort nóg twee nieuwe verleiders

Temptation Island Yentl Bibi
VIJF

De komst van de eerste twee nieuwe verleiders in Temptation Island zorgde niet echt voor vuurwerk. Maar gelukkig hebben de makers nog een verrassing in petto voor de koppels. MEER NIEUWE VERLEIDERS. Hopelijk vallen deze wél in de smaak.

Een eerste indruk is superbelangrijk. En dat zal de eerste lading extra verleiders op Temptation Island dit jaar geweten hebben. Angelique en haar slang vielen eerst wel in de smaak bij Christian, maar de liefde was van korte duur. En ook de entree van Sam kon op niet veel bijval rekenen (al kan hij het ondertussen wel goed vinden met Angela). Maar er is hoop, want er maken binnenkort nog eens twee verleiders hun intrede op Temptation Island.

Yentl

Temptation Island Yentl
VIJF

De eerste nieuwe verleider is Yentl uit Eeklo. Met zijn weelderige haardos zal hij vooral concurrentie worden voor Christophe. Yentl is 23 jaar oud en werkt als personal trainer en redder. Vanaf nu zal er dus niemand meer kunnen verdrinken tijdens de dronken poolparty’s in de villa.

De apostel van Christophe heeft nog wel een paar ander charmes in huis. Yentl omschrijft zichzelf namelijk als eerlijk en oprecht en wil op die manier de meisjes voor zich winnen. Zo is hij zelfs op zoek naar een relatie op Temptation Island. Als z’n eerlijke methodes niet werken kan Yentl nog steeds beroep doen op zijn diploma. Een diploma Thaise massage is dat. Dat belooft.

Bibi

Temptation Island Bibi
VIJF

Aan de andere kant komt er versterking van de Nederlandse Bibi. Ze is 27 en woont in Amsterdam. Bibi werkt als administratief medewerkster maar heeft jaren ervaring achter de bar. Ze kan dus als geen ander om met dronken mensen en weet ook perfect hoe ze mannelijke aandacht moet vasthouden.

De blondine gebruikt tijdens het verleiden vooral haar ogen en heeft alvast geen tekort aan zelfvertrouwen. Misschien zal Bibi de boel dus eindelijk gaan opschudden op Temptation Island.

Temptation Island verschijnt elke vrijdag om 20.35 uur op VIJF.

Gesponsorde artikelen