‘Temptation Island’-verleider Alex heeft nieuwe job … waarin hij zeker zal uitblinken

‘Temptation Island’-verleider Alex heeft nieuwe job … waarin hij zeker zal uitblinken

Alex Maas, de spierbundel die onsterfelijk werd door zijn passage in ‘Temptation Island’, gaat voor een carrièreswitch. Maar het is er eentje die hem op het lijf – of moeten we zeggen op de tanden – geschreven is. De verleider zal namelijk tandartsassistent worden. Met zo’n stralend gebit is dat natuurlijk niet meer dan normaal. 

“Ik ga vieze dingen doen met je meisje.” Het is de uitspraak waarmee we Alex Maas leerden kennen in Temptation Island. Na een tweede passage in Temptation Island (VIPS) en een deelname aan Ex On The Beach: Double Dutch heeft Alex genoeg van het verleiden en gaat hij voor een volledig nieuwe wending in zijn leven.

Tandartsassistent

Alex kiest namelijk voor een heel nieuwe branche. De man, wiens gebit tegenwoordig licht geeft in het donker, wordt tandartsassistent. Ja, je leest het goed: tandartsassistent. En eigenlijk moeten we daar niet zo verbaasd over zijn. Want geef toe: er is geen beter uithangbord voor een tandartspraktijk dan Alex.

De verleider zal nog wel een tijdje moeten studeren alvorens hij echt aan de slag kan als assistent tandheelkundig medewerker. Maar binnenkort zal hij dus niet langer “vieze dingen doen met je meisje”, maar vooral “propere dingen” doen met haar. Al zal je wel wat moeite moeten doen om de lente in de ogen van deze tandartsassistent te zien. Alex zal namelijk werken in zijn thuisland, Nederland, in een tandartspraktijk in Houten bij Utrecht.

Met deze foto op Instagram maakte Alex z’n carrièreswitch bekend:

Gesponsorde artikelen