‘Temptation Island’-verleider Giorgio laat gezichtstattoo zetten na moeilijke periode

Temptation Island Giorgio
VIJF

Temptation Island-verleider Giorgio, die eerder nog een tijdje in een psychiatrie verbleef na een zelfmoordpoging, heeft een opvallende tattoo laten zetten. De verleider koos voor een tatoeage van een bloem op de zijkant van zijn gezicht. Een tattoo met een speciale betekenis voor Giorgio die uit een zeer moeilijke periode komt.

Giorgio is na een korte opname in de psychiatrie terug thuis en heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om een bezoekje te brengen aan de tattoo-artiest. Daar heeft hij twee nieuwe tatoeages laten zetten, waarvan er eentje op een wel heel zichtbare plaats staat.

Giorgio tattoo
Instagram giorgio_fitt

De roos van Belle en het Beest

De Temptation Island-verleider pronkt sinds kort met een tattoo op z’n gezicht. Het is niet zomaar een tattoo, maar eentje met een speciale betekenis. We wisten natuurlijk al allemaal dat Giorgio een grote fan is van de Disneyfilm Belle en het Beest. Hij kan die film perfect navertellen en heeft zijn nieuwste tattoo dan ook geïnspireerd op de film. Maar hij heeft er een bijzondere reden voor die te maken heeft met de moeilijk periode waar hij de laatste weken doorging. Giorgio ondernam, na zijn stukgelopen verloving, namelijk een zelfmoordpoging, waarbij hij maar net op tijd gered werd. Hij belandde in een coma en werd vervolgens tijdelijk opgenomen in de psychiatrie.

Hij liet de roos van Belle en het Beest tatoeëren. Hij legde op Instagram ook uit waarom. Hij verwees daarbij naar het laatste blaadje dat de grond raakt van de roos uit Belle en het Beest. Wanneer dat de grond raakt, sterft het Beest. Maar doordat er moed was, werd hij weer wakker. En dat is wat Giorgio ervoer na zijn zelfmoordpoging. “De dokters hebben mijn leven gered, dus ik voel de moed”, zo klinkt het.

Giorgio tattoo
Instagram giorgio_fitt

Slang

De tweede tattoo is een slang op z’n bovenarm. Deze verwijst naar de geniepige slangen in z’n leven, waarvan zijn ex Samra er zeker eentje is. “Het leven is een spel met slangen op elk level”, zo schrijft de verleider bij een foto van zijn tattoo op Instagram.

Een subtiele verwijzing dus naar de ‘slang’ in zijn leven, zijn ex-verloofde Samra. Zij had gelogen over haar zwangerschap en miskraam en brak zo het vertrouwen van Giorgio. Voor de verleider zijn de tattoos dus een manier om de harde periode in z’n leven een plaats te geven.

Wie met vragen zit rond zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

Gesponsorde artikelen