‘Temptation Island’-verleider Giorgio opgenomen in psychiatrie na zelfmoordpoging

Giorgio Temptation Island
VIJF

Het gaat niet goed met Temptation Island-verleider en grote Belle en het Beest-fan Giorgio. De verleider is opgenomen in de psychiatrie nadat hij een zelfmoordpoging ondernam. Giorgio zag geen toekomst meer nadat zijn verloving afsprong.

Wie naar het laatste seizoen van Temptation Island heeft gekeken, kent verleider Giorgio als een goedlachse teddybeer. De verleider had het goed voor met de meisjes en was vooral een schouder om op te huilen, die met plezier het volledige plot van Belle en het Beest aan je opdroeg. Maar de laatste tijd gaat het minder goed met hem.

Afgesprongen verloving

Giorgio Temptation Island gif
VIJF

De verleider Giorgio gooide op Temptation Island al zijn Italiaanse charmes in de strijd, maar kon uiteindelijk (net zoals bijna alle andere verleiders) niet scoren. Maar na Temptation Island vond de teddybeer van Temptation wél de liefde.

Hij viel halsoverkop voor Samra, met wie hij zich al snel verloofde. Maar het sprookje bleef niet duren en een tijdje geleden kwam er een einde aan de verloving. “Mijn verloofde Samra was de vrouw van m’n leven… Ik noem­de ons altijd Belle en het Beest. Ik hield zielsveel van haar. Maar blijkbaar was die liefde niet volledig wederzijds”, zo vertelt Giorgio aan TV Familie.

Zelfmoordpoging

Giorgio Temptation Island
VIJF

Giorgio was er het hart van in dat hij “zijn Belle” kwijt was en kwam er tot overmaat van ramp achter dat Samra gelogen had over haar zwangerschap en miskraam. Het werd Giorgio allemaal te veel dus nam hij een drastische beslissing.

Hij probeerde een einde te maken aan de pijn, door een einde te maken aan z’n leven. “Ik zag geen toekomst meer, zonder Samra. Mijn leven leek verwoest. Ik wilde er niet meer zijn … Puur uit liefdesverdriet heb ik toen dertig slaappillen geslikt.” Giorgio werd net op tijd gevonden door zijn ouders, die de ambulance belden. “Hadden ze mij twee uur later gevonden, was ik er volgens de verplegers niet meer geweest.”

Giorgio lag drie dagen lang in een coma, waarna hij overgebracht werd naar de psychiatrie. Daar moet hij nu 10 dagen verblijven. Maar veel zin heeft hij daar niet in. “Tien dagen moet ik hier blijven. Maar ik begrijp die beslissing niet. Ik zit hier niet op de juiste plek. Ik wil thuis zijn. Aan die therapeutische sessies hier heb ik niets.” Maar één ding is duidelijk, zijn ex-verloofde Samra heeft geen plaats meer in zijn leven. “Weet je wat straf is? Samra heeft mij opgebeld. Ze wil op bezoek komen! Sorry, ik wil haar niet meer zien. Voor mij is Samra een afgesloten hoofdstuk. En als ik uit de psychiatrie kom, start ik een nieuw leven.”

Wie met vragen zit rond zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

Gesponsorde artikelen