‘Temptation Island’-verleider Joshua haalt op Instagram fel uit naar Megan

‘Temptation Island’-verleider Joshua haalt op Instagram fel uit naar Megan

Verleider Joshua deed tijdens de eerste afleveringen het hart van Megan sneller slaan en het duurde dan ook amper vier dagen tot de twee de lakens deelden. Maar nu lijkt de liefde volledig over. In interviews zei Joshua al dat hij meisjes die onenightstands hebben “goedkoop” vindt en nu heeft hij het op Instagram over ‘cheaters’. 

Laat het duidelijk zijn. De ‘romance’ tussen Megan en verleider Joshua op Temptation Island blijft in Thailand. Joshua laat namelijk geen moment onbenut om uit te halen naar Megan en haar gedrag te bestempelen als “sletterig” en “goedkoop”. Nu haalt hij op Instagram fel uit naar Megan.

Bedriegster

Bij zijn laatste foto op Instagram heeft Joshua namelijk een opvallende boodschap geschreven.

“She just cheated on you with me, you might never know. That’s why I can’t trust ‘em. ‘Cause she sneak off for another dude, that won’t love her.”

Een tekstje dat, ook al zegt hij het niet letterlijk, duidelijk betrekking heeft op Megan. “Ze heeft je bedrogen met mij, misschien kom je er nooit achter”, al is Kevin (en de rest van Vlaanderen en Nederland) er natuurlijk wel achter gekomen. “Daarom kan ik ze niet vertrouwen, want ze zal er met een andere kerel vandoor gaan, die niet van haar zal houden.” Auwtch.

Screenshot Instagram

Slutshaming

Hoewel Joshua aanvankelijk een droomprins leek op Temptation Island, is hij die status al een tijdje kwijt. In meerdere interviews sprak hij zich uit over hoe hij het “goedkoop” en “respectloos” vindt wanneer meisjes onenightstands hebben.

Verder heeft hij ook al meermaals gezegd dat hij spijt heeft van wat er gebeurd is met Megan, niet omdat hij het erg vindt dat zij haar vriend bedrogen heeft. Maar omdat hij “nooit op een meisje als haar zou vallen” omdat Megan heeft gezegd dat ze geen graten ziet in onenightstands.

Maar euhm Joshua, vergeet je daar niet even dat jij er ook bij was? Van dubbele standaarden gesproken.

Hier nog even een reminder? Weet je het nu weer, Joshua?

VIJF

Zelf andere oorden gaan verkennen in Thailand, boek hier je vlucht!

Gesponsorde artikelen