Left Right
scrollTop top

‘Temptation Island’: Daarom ging verleider Nick eerder naar huis


Temptation Island Nick
© VIJF

Op Temptation Island zijn er altijd wel een paar verleiders die meer in de kijker lopen dan anderen. Maar dit jaar was er ook letterlijk eentje verdwenen. Nick vertrok namelijk al na enkele dagen weer naar huis en nu weten we ook waarom.

Het was je misschien nog niet opgevallen, maar in de laatste afleveringen van Temptation Island was er één verleider minder op het resort bij de vrouwen. Nick, de eerste verleider die later arriveerde in Thailand, vertrok namelijk eerder naar huis dan gepland. Waarom dat gebeurde, was nog niet duidelijk. Maar nu komt Roshina met de antwoorden.

Ruzie

Temptation Island gif 30
VIJF

In een gesprek met RTL Boulvard laat Roshina weten waarom Nick naar huis werd gestuurd. “Nick werd naar huis gestuurd nadat ik ruzie met hem kreeg.” Nick maakte natuurlijk al geen al te beste eerste indruk in de villa, waarbij vooral de verleiders zich genegeerd voelden. Maar ook met de meisjes verliep het dus niet helemaal volgens plan.

Het incident gebeurde best vroeg in het programma, want Melissa en Gianni waren op dat moment nog niet naar huis gestuurd. “Nick had gemene dingen gezegd over Grigor. Hij zei dat hij homo is en dat hij maar uit de kast moet komen.” Het is niet de eerste keer dat er gespeculeerd wordt over de geaardheid van verleider, maar Grigor liet zelf al weten dat hij wel degelijk op vrouwen valt. Hij komt gewoon heel verzorgd voor de dag door zijn job in de modewereld.

Buitengesloten

Temptation Island gif 24
VIJF

Na dit voorval werd Nick door de andere verleiders en de dames buitengesloten. De groep zat natuurlijk al een week samen in de villa en koos daardoor de kant van verleider Grigor.

“Daarna was hij een beetje buiten de groep gevallen en werd hij een beetje buitengesloten. Waardoor we het eigenlijk niet echt hebben doorgehad dat hij weg is gegaan. Hij was opeens gewoon weg.” Zo lijkt het er dus wel op dat Nick uiteindelijk zelf gekozen heeft om naar huis te gaan aangezien hij z’n draai niet kon vinden in de groep.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.220.369
 • Aantal
  doden
  1.131.337
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  253.386
 • Aantal
  doden
  10.539