‘Temptation Island’-verleiders krijgen kinky vragen voorgeschoteld: dit zijn hun sappige antwoorden

‘Temptation Island’-verleiders krijgen kinky vragen voorgeschoteld: dit zijn hun sappige antwoorden

Dat de verleiders en verleidsters van ‘Temptation Island’ van niets vies zijn, is geen verrassing. Maar in deze video komen we toch wat meer pittige details te weten over de vrijgezellen. Wat is hun favoriete standje? Zijn ze dominant in de slaapkamer? 

Je kent ze ondertussen wel, de verleiders en verleidsters van Temptation Island. Maar buiten het feit dat ze in Thailand zijn om “hartjes te breken” en “relaties kapot te maken”, weten we maar weinig van de knappe en bronstige mannen en vrouwen. Tot nu, want de verleid(st)ers laten in een nieuwe video in hun kaarten kijken. En dan levert opvallende uitspraken op.

“Jij maakt bejaardenhuizen kapot”

In deze video van Temptation Island krijgen de verleid(st)ers pittige dilemma’s en vragen voorgeschoteld. Zo komen we te weten hoe oud hun oudste sekspartner was, of wat hun favoriete standje is. Maar ook of Andrea zichzelf al eens heeft gekust in de spiegel.

Verder wordt er in de video ook een trio vastgelegd en kom je te weten welke verleider wel eens van z’n eigen sperma heeft geproefd. En tot slot krijg je ook het antwoord op de levensbelangrijke vraag hoe Joshua is in de slaapkamer. Want is dat niet wat we altijd al hebben willen weten?

Screenshot YouTube

Bekijk hier de volledige video:

Gesponsorde artikelen