Left Right
scrollTop top

‘Temptation Island’-verleiders van dit én vorig jaar komen terug voor een nieuw programma


‘Temptation Island’-verleiders van dit én vorig jaar komen terug voor een nieuw programma

Zeven verleiders uit dit en vorig seizoen van ‘Temptation Island’ nemen het vanaf donderdag tegen elkaar op in het Nederlandse programma ‘De Beste Verleiders’. Daarin ontfermen ze elk over een minder zelfzekere, single man die ze als coach zullen helpen tijdens het daten.

Fans van Temptation Island zullen hun favoriete realityfiguren nog niet direct moeten missen. Een deel van hen keert namelijk terug voor het nieuwe programma De Beste Verleiders op Videoland, een Nederlandse streamingdienst die deel uitmaakt van RTL. Dat mediabedrijf zendt op zijn zender RTL 5 ook het huidige seizoen van Temptation Island uit samen met VIJF.

Zeven Temptation Island-verleiders

In de De Beste Verleiders maken we iedere aflevering, kennis met een single die niet weet hoe zich te gedragen bij vrouwen en dus ook niet zo goed is in daten. Om daar verandering in te brengen, krijgen ze de hulp van een van de zeven ervaren verleiders die we nog kennen van Temptation Island.

Van het huidige seizoen doen Fabrizio, Tireily, Matthew en Gino mee, terwijl we van vorig seizoen Levi, Alex en Ken terugzien. Die laatste twee bewezen een jaar geleden op Temptation Island al dat ze weten hoe ze iemand moeten verleiden. Op het eiland kregen ze namelijk respectievelijk Rosanna en Lize in hun bed. De liefde tussen Ken en Lize bleef uiteindelijk duren, terwijl Rosanna toch terugkeerde naar haar Niels.

Leerling opleiden en tijdens zijn date bijsturen

In De Beste Verleiders proberen de zeven coaches hun leerling zo goed mogelijk op te leiden en voor te bereiden op een door hen geregelde date. En zelfs tijdens die date worden ze niet aan hun lot overgelaten.

De Temptation Island-verleiders mogen namelijk instructies en tips geven via een oortje en kunnen eventueel zelfs ingrijpen. Hoe beter hun protegé het doet, hoe meer punten zij scoren en zo weten we aan het einde van de reeks wie echt de beste verleider is.

Eerste aflevering De Beste Verleiders op 12 april … maar niet in België

De spin-off van Temptation Island start al deze week, op donderdag 12 april. Iedere week is er een nieuwe aflevering van een kwartier. Jammer genoeg is het programma wel niet te zien in België omdat Videoland hier niet actief is. Al vermoeden we wel dat de afleveringen snel elders te zien zullen zijn.

Presentator van dienst is Kaj Gorgels. Die is bij ons niet zo bekend, maar in Nederland heel populair op YouTube en Instagram én duidelijk een fan van Temptation Island. Zo gaf hij op de vlog van Monica Geuze, een andere bekende Nederlandse socialmediaster, al commentaar na de eerste aflevering. Kaj was ook al eens te gast in Temptation Talk, het praatprogramma van Videoland dat iedere week de uitzending van Temptation Island bespreekt. Hij zal vanaf 17 mei ook I Love You Tattoo presenteren met Fabrizio en Pommeline.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308