‘Temptation Island’-verleidster Cherish schreef zich niet eens in voor het programma en is ook niet van plan om seks te hebben

‘Temptation Island’-verleidster Cherish schreef zich niet eens in voor het programma en is ook niet van plan om seks te hebben

‘Temptation Island’ is gisteren begonnen en dus zagen we voor het eerst de verleidsters aan het werk. Een van de meest opvallende daarbij is ongetwijfeld Cherish. Nochtans was de Nederlandse helemaal niet van plan om mee te doen aan het programma.

“Ik ben een echt blondje, met een klein, pittig kontje en wel een groot mondje”, is de slogan van de wulpse Cherish. Met haar 26 jaar is ze de oudste verleidster en eigenlijk was het ook helemaal haar bedoeling niet om deel te nemen aan Temptation Island.

“Ik ben gevraagd via Facebook. Ze vroegen of ik geïnteresseerd was om mee te doen aan het programma als verleidster. Ik heb geen idee hoe ze bij mij gekomen zijn”, legt ze uit in Lindanieuws.

Lang getwijfeld om mee te doen

Cherish twijfelde dan ook lang om mee te doen. Haar vriendinnen moedigden haar aan, maar haar moeder zag het minder zitten. “Ga niet gek doen, doe geen dingen waar je je voor moet schamen”, zei de bezorgde moeder tegen haar dochter.

Uiteindelijk haalde de nieuwsgierigheid het, al is de verleidster niet van plan zich volledig te laten gaan op Temptation Island. “Ik ben eigenlijk een heel onzeker meisje. Vooral door mijn uiterlijk”, zegt ze. “Het was echt een uitdaging voor me, ook om zelfverzekerder te worden.”

“Met mezelf afgesproken om geen seks te hebben op tv”

De verleidster moest naar eigen zeggen dan ook leren om te versieren. “Ik moest echt even nadenken hoe ik dat ook alweer doe. Meestal ben ik aangeschoten, maak ik oogcontact en komen de jongens naar mij toe. Maar ik heb het tijdens de opnames weer opnieuw uitgevonden”, legt ze uit.

Toch moeten we van Cherish niet te veel verwachten. “Voor de opnames heb ik met mezelf afgesproken geen seks op tv te hebben. Stel je voor: je hebt over tien jaar een kind, dan wil ik niet dat er beelden van mij bestaan waarop te zien is hoe ik seks heb”, vertelt ze.

VIJF

“Ik ben wel mijzelf gebleven”

En het ziet ernaar uit dat de Nederlandse data-entry-medewerker zich aan haar regel heeft gehouden. Nochtans verliep de eerste date met Kevin, de vriend van Megan, al heel vlot.

“Ik kijk terug op een heel leuke tijd. Eerst was ik erg bang om tijdens de uitzendingen negativiteit over me heen te krijgen, maar dat heb ik inmiddels minder. Want in tegenstelling tot andere meiden ben ik gewoon mezelf gebleven”, besluit Cherish. Benieuwd over welke vrijgezel ze het heeft … misschien krijgen we volgende week al iets meer te zien.

Temptation Island is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op VIJF.

VIJF

Gesponsorde artikelen