‘Temptation Island’-verleidster duikt op in ‘Ex on the Beach: Double Dutch All Stars’

‘Temptation Island’-verleidster duikt op in ‘Ex on the Beach: Double Dutch All Stars’

‘Ex on the Beach: Double Dutch’ komt binnenkort terug met een seizoen vol oude bekenden. We wisten al dat Wayne, Harrie en de tweeling Sharon en Esmee te zien zouden zijn, maar nu werden er nog eens twee deelnemers toegevoegd. Het gaat om twee Limburgers, waarvan we eentje al kennen uit ‘Temptation Island’.

Wanneer Temptation Island op z’n einde loopt, kunnen we al meteen overschakelen naar de volgende guilty pleasure. Vanaf zondag 19 mei keert Ex on the Beach: Double Dutch namelijk terug met een bijzonder all-starseizoen. En daarin zullen we ook deze twee oude bekenden aantreffen.

Limburg boven

In Ex on the Beach: Double Dutch All Stars zullen oude deelnemers, om God weet welke reden, opnieuw deelnemen aan het datingprogramma. Volgens het gekende recept zullen er ook nu weer oude vlammen van de deelnemers aanspoelen op het eiland op zoek naar een vervolg aan hun relatie of wraak.

Eerder raakte al bekend dat Harrie, Wayne en de tweeling Sharon en Esmee terug te zien zouden zijn en nu zijn daar ook de Limburgers Yasmine en Roy aan toegevoegd. Yasmine kennen we natuurlijk nog als verleidster op Temptation Island. De Limburgse schone wist op Temptation misschien geen al te blijvende indruk na te laten, maar nadien dook ze ook op in het VIJF-programma Oh My God en ging ze voor de eerste keer en samen met Mezdi naar Ex on the Beach: Double Dutch. Op Ex on the Beach viel Yasmine vooral op door haar temperament en haar tot vervelens toe herhaalde oneliner: “Ik geef geen f*ck”. Het valt dus af te wachten of Yasmine deze keer wel een f*ck te geven heeft. Yasmine zal op Ex on the Beach: Double Dutch All Stars al zeker één “ex” tegenkomen, want ze beleefde na de opnames een wilde nacht met Harrie, die al bevestigd werd.

De tweede Vlaming is Roy, die nam deel aan het derde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch en viel daar vooral op met z’n uitspraken en z’n gebrek aan interesse in z’n exen. Zo was hij ook bang dat hij bestempeld zou worden als een drakenjager toen zijn ex aanspoelde. Roy staat bekend als een vrouwenverslinder en hij gaf al aan dat hij enkele “gevaarlijke” exen heeft.

“Een beetje meer classy

In het voorstellingsfilmpje van Yasmine en Roy laten de twee al weten wat we van hen mogen verwachten tijdens het volgende seizoen. Yasmine zal deze keer proberen om “een beetje meer classy” te zijn en ze heeft sinds het vorige seizoen blijkbaar nog een nieuwe ex gekregen. De man in kwestie is een onbekende voetballer, maar wie weet zien we hem dus binnenkort aankomen op het stand van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars. En Yasmine laat alvast weten dat ze gaat voor drama. Dat belooft!

Roy hoopt dan weer dat er knappe dames komen waar “zijn vriend” gelukkig van wordt. Hij voorspelt dat hij meer dan vijf keer seks zal hebben. Al deze uitspraken doet hij trouwens terwijl z’n moeder naast hem in de zetel zit. Family goals!

Ex on the Beach: Double Dutch All Stars is vanaf zondag 19 mei te zien op MTV.

Gesponsorde artikelen