Left Right
scrollTop top

Temptation Island-verleidster Jolyn kondigt groot nieuws aan


Temptation Island-verleidster Jolyn kondigt groot nieuws aan

Vorig jaar probeerde ze nog om vrijgezellen in haar netten te strikken en hartjes te breken, maar vandaag kondigt Temptation Island-verleidster Jolyn groot nieuws aan: ze is in blijde verwachting van haar eerste kindje met haar vriend Michel.

Jolyn faalde in Temptation Island om “hartjes te breken”, zoals ze haar missie op het eiland aankondigde, maar na de opnames leerde ze haar vriend Michel kennen. De twee zijn nu al een tijdje samen en vandaag kondigde Jolyn vol trots haar zwangerschap aan.

Over zes maanden verwacht de Temptation-verleidster haar eerste kindje. Het is nog niet geweten of het een jongen of een meisje wordt, maar het koppel is alvast dolblij met de komst van hun eerste spruit!

Verloofd of getrouwd?

Op de Facebookpagina van vriend Michel staat trouwens dat hij ook verloofd is met de blondine. Jolyn zelf spreekt op sociale media al over haar #husband. Is het koppel al getrouwd of hebben ze trouwplannen?

Het is een beetje een mysterie, maar ze zijn sowieso niet de eersten die na een Temptation Island-avontuur in het huwelijksbootje stappen. Regillio en Kirsten beloofden elkaar eind september eeuwige trouw. Zij kregen ook al samen een zoontje, Genaï.

Jolien kon het goeie nieuws niet langer voor zichzelf houden

Jolien en haar vriend weten zelf nog niet of ze een zoon of dochter krijgen


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.634.463
 • Aantal
  doden
  1.136.425
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  270.132
 • Aantal
  doden
  10.588