‘Temptation Island’-verleidster laat zich met haar ex opsluiten in nieuw programma ‘Een nacht met mijn ex’

‘Temptation Island’-verleidster laat zich met haar ex opsluiten in nieuw programma ‘Een nacht met mijn ex’

Na ‘Temptation Island’ staat er nog genoeg drama op ons te wachten met heel wat nieuwe programma’s en daarin zien we vaak bekende gezichten terug. Zo laat de Nederlandse Ashley, ex-deelneemster van ‘Temptation Island’ én ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ weten dat  ze meedoet in ‘Een nacht met mijn ex’. Dat programma start volgende week op de Nederlandse zender NPO3.

Een nacht met mijn ex is een nieuw programma dat vanaf dinsdag 17 april te zien is de Nederlandse zender NPO3. De titel verraadt al waar het over gaat. Ex-koppels worden in het programma opgesloten in een appartement en mogen er maar de volgende dag weer uit.

Dat belooft sowieso drama, maar misschien ook wel mooie verhalen. De producent liet al weten dat van de koppels telkens één van de twee nog hoop heeft om de relatie nieuw leven in te blazen. Benieuwd hoe de ander erover denkt na een avond én een nacht samen. Want laat daar geen twijfel over bestaan: in het appartement is alleen maar een tweepersoonsbed.

Drie koppels per aflevering

Iedere week volgen we drie koppels die de confronterende uitdaging aangaan. Komende dinsdag start de uitzending met Luciano en Marissa die na twee jaar een punt achter hun relatie hebben gezet omdat hij geld had genomen van haar rekening.

De andere koppels, Shay en Julian en Marvin en Tessa, proberen hun relatie vooral te redden omdat ze samen kinderen hebben. Maar of het hen zal lukken, met het vroegere bedrog in het achterhoofd, is nog maar de vraag.

Oude bekende uit Temptation Island

In een van de volgende afleveringen zien we een oude bekende terug. De Nederlandse Ashley liet op haar Instagram weten dat ze meedoet aan Een nacht met mijn ex.

De wulpse blonde was twee jaar geleden voor het eerst te zien op tv toen ze meedeed aan Ex On The Beach: Double Dutch. Daarin had ze al op de eerste nacht seks met iemand. Vorig jaar was Ashley een van de verleidsters op Temptation Island.

Verleden met Haroon

Nog voor het programma begon, haalde ze al de pers doordat Haroon, een van de deelnemers van het jaar ervoor, liet weten dat hij ooit nog een relatie had gehad met haar. Ashley ontkent dat dus de kans is klein dat Haroon de ex is waarmee ze een nacht zal doorbrengen.

Instagram

Tijdens Temptation Island was Ashley trouwens een stuk minder opvallend. Ze vertrok vol zelfvertrouwen maar verdween al snel naar de achtergrond achter onder andere Pommeline, Parastoo, Saartje en Natasja.

Wie is de ex?

Voorlopig is nog niet bekend wie de ex zal zijn waarmee Ashley een nacht moet doorbrengen op het appartement. De 21-jarige Nederlandse heeft namelijk al heel wat ex-vriendjes. Afgelopen zomer liet ze nog weten een relatie te hebben met de 15 jaar oudere Mustafa, maar ook dat bleef blijkbaar niet duren.

Wie nood heeft aan nog meer drama kan binnenkort ook weer terecht bij MTV. Daar start binnenkort een nieuw seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. Wanneer dat precies zal zijn, is nog niet bekend.

VIJF

Gesponsorde artikelen