‘Temptation Island’-verleidster Lizzy wilde eigenlijk bij K3

‘Temptation Island’-verleidster Lizzy wilde eigenlijk bij K3

We kennen Lizzy natuurlijk als de sexy roodharige verleidster uit ‘Temptation Island’, maar we hadden haar even goed van iets anders – en veel onschuldiger – kunnen kennen. De verleidster had zich namelijk ingeschreven voor ‘K3 zoekt K3’ in de hoop om de “rosse van K3” te worden. 

De roodharige Lizzy is een van de opvallendste verschijningen in het nieuwe seizoen van Temptation Island. Maar met die rode haardos was ze natuurlijk ook perfect geschikt voor een andere rol: die van “de rosse van K3” en voor die rol heeft ze zelfs gesolliciteerd.

K3 zoekt K3

Op Instagram laat de roodharige verleidster nu weten dat ze eigenlijk een deel wilde uitmaken van de nieuwe K3. “Wist je dat …. ik me ooit had ingeschreven voor K3 zoekt K3? Ik was er toen niet door dus heb me dan maar ingeschreven voor Temptation Island, haha”, zo laat ze weten op Instagram met een filmpje waarop ze danst op een liedje van K3.

Helaas werd ze dus niet uitgenodigd voor de show, maar wij weten alvast dat de vaders fan zouden zijn. K3 had dus zomaar eens een pak sexyer kunnen zijn, met een vleugje verleiding. Wij vragen ons toch vooral af of de mama’s wel te vinden zouden zijn voor de sensuele Lizzy.

Bekijk hier hoe Lizzy – niet kindvriendelijk – danst op K3:

Wil je meer Temptation? Word dan lid van onze Facebookgroep.

Gesponsorde artikelen