‘Temptation Island’-verleidsters vertellen waarom ze meedoen: “Om de vriendinnen een gunst te bewijzen”

‘Temptation Island’-verleidsters vertellen waarom ze meedoen: “Om de vriendinnen een gunst te bewijzen”

Fans van “Temptation Island’ kunnen beginnen aftellen want donderdag begint onze favoriete guilty pleasure weer. De koppels doen mee om hun relatie op de proef te stellen, maar waarom doen de verleidsters eigenlijk mee?

Temptation Island zorgde vorig seizoen voor een primeur. Voor het eerst werden er niet alleen relaties kapot gemaakt, maar ook nieuwe koppels gevormd. En het verhaal van Ken en Lise en Merijn en Pommeline heeft duidelijk de kandidates van dit jaar geïnspireerd.

“Ik ben op Temptation Island om de boel op stelten te zetten en met een lekkere vent naar huis te gaan”, zegt Yasmine in een filmpje van VIJF. “Ik ben hier om plezier te maken en misschien wel een vent aan de haak te slaan”, zegt ook Yana ‘670 cc’ Daems.

“Kijken wie er nu het speeltje is”

Anderen hebben dan weer duidelijk nog een rekening openstaan met de een of andere man. “Mannen zien mij als een speeltje en we gaan kijken wie er nu het speeltje is”, zegt Zwanetta.

Inge heeft zelfs nog nobelere doelen: “Ik ben hier om de vriendinnen een gunst te bewijzen en de ware aard van de mannen naar boven te laten komen”. Maar de eerlijkste is misschien wel Laetitia, die doet namelijk mee “voor de alcohol, feestjes en om hartjes te breken.”

“Ik ben hier om een spelletje te spelen”

Temptation Island is vanaf 1 februari iedere donderdag om 20.35 uur te zien op VIJF … maar hier kan je de eerste afleveringen al zien.

Gesponsorde artikelen