‘Temptation Island’-verleidsters Zwanetta en Maxime zetten matching tattoos en die zijn euhm … bijzonder

‘Temptation Island’-verleidsters Zwanetta en Maxime zetten matching tattoos en die zijn euhm … bijzonder

Verleidsters Zwanetta en Maxime zullen hun deelname aan ‘Temptation Island’ niet snel vergeten. De dames zijn tijdens hun deelname duidelijk goede vriendinnen geworden. Die vriendschap hebben ze nu verzegeld met matching tattoos. En die zijn nogal speciaal. 

Temptation Island is de plaats waar hartjes gebroken worden, koppels uit elkaar gaan en veel traantjes vloeien. Maar blijkbaar worden er ook hechte vriendschappen gesmeed. Verleidsters Zwanetta en Maxime kunnen het zo goed met elkaar vinden dat ze matching tattoos hebben laten zetten.

Verleidelijke plaats

De verleidster zouden natuurlijk geen verleidsters zijn als ze niet kozen voor een sexy plaats. Zwanetta en Maxime lieten hun matching tattoo namelijk zetten tussen hun borsten, pal in hun decolleté.

Wat de tattoo precies betekent, hebben de dames nog niet laten weten. Maar nu hebben ze voor altijd een herinnering aan elkaar én aan hun tijd als verleidster op Temptation Island.

De verleidsters showden hun matching tattoos op hun Instagram Story:

Tempa Brothers

Het is niet de eerste keer dat Temptation-deelnemers matching tattoos laten zetten na hun tijd op Temptation Island. Vorig jaar lieten Herbert, Merijn en Jefferson, die zichzelf omschrijven als de ‘Tempa Brothers’ ook een opzichtige matching tattoo zetten.

De tattoos werden toen gezet door Pommeline, de toenmalige vriendin van Merijn, die nu haar zinnen heeft gezet op verleider Fabrizio. Kan je nog volgen?

Bekijk hier de matching tattoos van de ‘Tempa Brothers’:

Gesponsorde artikelen