‘Temptation Island’ verwelkomt binnenkort deze twee nieuwe verleiders

‘Temptation Island’ verwelkomt binnenkort deze twee nieuwe verleiders

Het loopt een beetje stroef op ‘Temptation Island’. Alle koppels blijven zich braaf aan de regeltjes houden en hoeveel de verleiders ook proberen, iedereen blijft flink trouw aan z’n partner. Dus is het tijd voor het geheime wapen van ‘Temptation Island’: nieuwe verleiders. Dit zijn de twee nieuwe gezichten die we binnenkort mogen verwelkomen.

Temptation Island lijkt dit jaar meer de Sidney-show te worden dan de hoogmis der verleiding en overspel die we ervan gewoon zijn, maar daar kan binnenkort wel eens verandering in komen. Er zullen namelijk twee nieuwe verleiders worden toegevoegd, die hun best zullen doen om wat actie in Temptation Island te krijgen.

Denzel

De eerste nieuwe verleider is Denzel. Nee, niet die van Pump It Up. Deze Denzel heeft geen zonnebril met blauwe glazen en piekjes, maar wel een broske en een prachtige vlindertattoo (of zijn het leeuwen?) op z’n borst. Denzel is 21 jaar oud en is afkomstig uit het Nederlandse Heerhugowaard.

In het dagelijkse leven houdt Denzel er een interessante combinatie van jobs op na. Zo is hij barman, model en candyman (wat dat ook mag betekenen). Naast al die jobs is hij ook nog eens professioneel danser. Misschien kan hij met zijn moves en snoepjes de kille dames (Laura, we kijken naar jou) doen ontdooien.

VIJF

Hung

De tweede nieuwkomer is Hung, een 27-jarige gastvrouw van pokerevenementen. Ze omschrijft zichzelf als de “Asian mysterious girl en zal zo proberen om de mannen voor zich te winnen. Hung is afkomstig uit Almere, waar, toevallig of niet, ook Morgan en Rodanya wonen.

Hung kan zo dus een makkelijke prooi worden voor Morgan, die haar misschien zelfs al een keertje gezien heeft, want dat is deze editie van Temptation Island niet meer zo vreemd. Heikki kwam zo zijn oude ‘vlam’ Kimberly tegen en Demi kwam oog in oog te staan met haar Instagram-crush Timone. Wordt Hung de derde oude bekende in het gezelschap?

De nieuwe verleiders komen volgende week aan in Temptation Island. Mogen we vanaf dan een stroomversnelling verwachten?

VIJF

Bekijk hier de nieuwe verleiders in actie:

Gesponsorde artikelen