Left Right
scrollTop top

‘Temptation Island’ verwelkomt binnenkort nog twee nieuwe verleiders


‘Temptation Island’ verwelkomt binnenkort nog twee nieuwe verleiders

‘Temptation Island’ krijgt er binnenkort nog twee “wellustige vrijgezellen” bij. Quinten en Kiani zullen er alles aan proberen doen om er alsnog een spannend seizoen van te maken. Of ze daarin zullen slagen, is nog de vraag, maar ze blaken alvast van het zelfvertrouwen.

Zeggen dat het nieuwe seizoen van Temptation Island traag op gang trekt, is een understatement. We zijn ondertussen al zeven afleveringen ver en voorlopig wordt er vooral geslapen en gerapt. Eerder werden er al twee nieuwe verleiders toegevoegd, maar ook dat leek niet te werken dus komen er nog eens twee verleiders bij.

Quinten

Quinten is een 23-jarige jongeman uit het Antwerpse Sint-Katelijne-Waver, maar hij woonde na zijn studies al eens acht maanden in Australië. Dat Quinten wel te vinden is voor een vleugje avontuur staat dus als een paal (die van Sidney?) boven water. Daarom wil hij nu dus ook het avontuur dat Temptation Island heet van z’n bucketlist schrappen.

Zijn troeven? Quinten speelt piano en kan zingen. Met een serenade kan hij er dus misschien wel in slagen om Laura en Rodanya te ontdooien. Al vragen wij ons toch af hoe hij die piano mee zou hebben genomen naar Thailand.

VIJF

Kiani

De mannen krijgen het gezelschap van Kiani, een model uit Blankenberge. Naar eigen zeggen is de 21-jarige West-Vlaamse de ideale mix tussen een wild feestbeest (hallo Sidney en Heikki) en iemand om je hart bij te luchten (hallo Roger en Morgan). Ze heeft dus troeven in handen voor alle mannen.

Of Kiani en Quinten erin slagen om het onmogelijke te doen en dit seizoen spannend te maken, valt nog af te wachten. Maar nieuw vlees in de kuip heeft in het verleden al gewerkt om moeilijke klanten te ontdooien (we kijken naar jou, Jeffie).

Krijg je geen genoeg van Temptation Island? Word dan lid van onze Facebookgroep.

VIJF

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899