‘Temptation Island VIPS’ binnenkort op VIJF: drama met Pommeline en Fabrizio

Temptation Island VIPS deelnemers
Instagram pommelinetilliere

Tot nu was Temptation Island VIPS alleen te zien via de betalende streamingdienst Videoland, maar nu heeft VIJF beslist om het tweede seizoen van het programma ook uit te zenden. In dat seizoen zijn onder andere Pommeline en Fabrizio te zien. Drama gegarandeerd!

Enkele maanden geleden doken geruchten op dat Pommeline en Fabrizio zouden deelnemen aan Temptation Island VIPS. Een vreemde keuze van het koppel, want ze wisten uit eerste hand hoe het er tijdens de “ultieme relatietest” aan toegaat.

Zelfde principe

Het principe van Temptation Island VIPS is hetzelfde als van de “gewone” Temptation Island: vier koppels worden uit elkaar gehaald en op een eiland vol singles gezet die er alles aan doen om de relaties kapot te maken. Het enige verschil met de VIPS-versie, is dat de koppels bekende mensen zijn.

Dan toch niet trouwen?

Temptation Island VIPS

Dit zijn de eerste beelden van Temptation Island VIPS! ??Vanaf 27 juni, alleen bij Videoland ?

Geplaatst door Temptation Island RTL op Woensdag 19 juni 2019

Het eerste seizoen van het programma interesseerde VIJF niet echt. Maar nu ook Pommeline en Fabrizio aan de test deelnemen, is uiteraard drama gegarandeerd. Het koppel beweerde de uitdaging aan te gaan, omdat ze verloofd waren en “écht met elkaar wilden trouwen”.

Een eerste trailer van Temptation Island VIPS beloonde ons al meteen. Daarin was een huilende Pommeline te zien die “Dat kan toch niet!” riep. De andere dames stonden haar bij terwijl ze verder huilt. “Hij zei nog tegen me: ‘We gaan trouwen’”, klinkt het.

Officieel uit elkaar

Ondertussen hebben Fabrizio en Pommeline bevestigd dat ze niet langer verloofd zijn en zelfs geen koppel meer zijn. Dat deden ze met dezelfde post op sociale media.

Pommeline Fabrizio
Instagram

“Na vele vragen en reacties willen Fabrizio en ik bij deze laten weten dat we allebei onze eigen weg op gaan”, staat er te lezen. “Dit is een gezamenlijk besluit geweest en staat los van onze deelname aan Temptation Island VIPS. Wij hopen dat mensen ons onze privacy willen gunnen.” Het was dus duidelijk: Pommelizio is niet meer.

September en voorjaar 2020

Vanaf september is Temptation Island VIPS te zien op VIJF. Via de website van de zender zullen fans elke aflevering al een week op voorhand kunnen zien. De “normale” versie van Temptation Island krijgt begint 2020 een nieuw seizoen.

Gesponsorde artikelen