‘Temptation Island VIPS’ vanaf september op VIJF

Temptation Island VIPS
VIJF

Maak je borst maar nat want vanaf september zendt VIJF Temptation Island VIPS uit. De speciale editie van Temptation Island begint onmiddellijk met een dubbelaflevering. Fabrizio en Pommeline gaan de ultieme relatietest aan en we weten allemaal hoe die afloopt …

Vanaf september zendt VIJF het tweede seizoen van Temptation Island VIPS uit. De zender geeft je onmiddellijk een dubbele aflevering waardoor je extra lang kan genieten van het nieuwe seizoen. Pommeline en Fabrizio doen ook mee met deze VIP-editie. Het koppel beleeft een ontzettende rollercoaster op het eiland. Normaal zouden de twee nog trouwen met elkaar na hun deelname aan het programma. Maar waarschijnlijk weet je al dat het koppel niet langer samen is. Zit Temptation Island VIPS daar voor iets tussen?

Bekende kandidaten

Naast Pommeline en Fabrizio doen ook Channah en Quentin mee met het programma. Die zijn bekend van het programma Ex On The Beach: Double Dutch. Daarnaast nemen ook Yasmine en haar vriend Thomas Cox deel. Dat zijn twee Nederlanders die je kan kennen van YouTube. Tot slot doen Damian en Shirley ook mee met het programma. Damian is bekend van het programma Oh Oh Daar Gaan We Weer, dat is het vervolg op bekende Nederlandse serie Oh Oh Cherso.

Fotolijstje

Nieuw dit seizoen is dat de kandidaten een fotolijstje naast hun bed hebben hangen. Eén keer om de zoveel tijd begint het ding te rinkelen en krijgen de deelnemers extra beelden te zien van hun partners. Ze kunnen die beelden twee keer herbekijken en daarna worden ze gewist.

Dit jaar is ook het bekende vuurwerkmoment terug van de partij. Elke keer als er vuurwerk wordt afgeschoten, gaat aan de andere kant van het eiland iemands partner in de fout. Vanaf 13 september kan je nieuwe seizoen volgen op VIJF. In 2020 komt de originele versie van Temptation Island terug op tv.

Gesponsorde artikelen