‘Temptation Island’: Zach en Simone waren na het seizoen nog maandenlang samen

Temptation Island Zach en Simone
VIJF

Zach en Simone beleefden een Temptation from hell. Maar toch konden ze elkaar na het seizoen nog niet helemaal loslaten. Ze waren zelfs nog maandenlang een koppel, zo laat Zach nu weten.

Een week naar Temptation Island gaan en er toch in slagen om je vriendin te bedriegen. Het is een kunst. Artiest van dienst? Zach. Hij vertelt nu zijn kant van het Temptation-verhaal in een interview met RTL Boulevard.

Geen contact

Temptation Island A15 gif 18
VIJF

Na Temptation Island waren de twee wel enkele maanden uit elkaar. Zo was het volgens Zach heel ongemakkelijk om na het kampvuur samen naar het hotel te rijden. “We hebben de hele rit niet gepraat, het was een soort crematietocht.”

En ook in de eerste weken na Temptation Island hoorden Zach en Simone elkaar niet meer. “Na Temptation hebben we vijf weken geen contact gehad. Toen we het vliegtuig uitstapten, was ik eigenlijk op straat gegooid. Ik heb toen een tijdje bij vrienden geslapen.” In die periode sprak Zach wel af met verleidster Romee.

2 januari

Temptation Island A16 gif 16
VIJF

Die radiostilte duurde tot 2 januari van dit jaar, een datum die Zach zich duidelijk nog levendig herinnert. Op die dag zijn Zach en Simone samen gaan lunchen en besefte Zach dat Simone toch de vrouw van z’n leven was. “Toen ik haar na vijf weken opnieuw zag, toen smolt ik eigenlijk.”

Op dat moment pikten de twee de draad dus weer op en waren ze voor drie maanden opnieuw een koppel. Maar het waren ook turbulente maanden.

Auto-ongeluk

In de periode dat Zach en Simone opnieuw samen waren, hebben ze een ernstig auto-ongeluk meegemaakt. “Dat kostte ons bijna ons leven”, zo vertelt Zach. “Maar dat ongeluk heeft ons ook weer dichter bij elkaar gebracht omdat we samen een traumatische ervaring deelden.”

De relatie tussen Zach en Simone zat in die periode weer helemaal goed. “Het ging zelfs beter dan voorheen.” Maar uiteindelijk liep het dan toch fout en volgens Zach ligt de oorzaak daarvan bij hun deelname aan Temptation Island. “Het is voornamelijk door mijn gedrag op Temptation dat we toen uit elkaar gingen.” Op dit moment hebben Zach en Simone maar amper contact.

Gesponsorde artikelen