‘Temptation Island’-Zach lanceert eerste rapnummer

Temptation Island Zach
VIJF

Zach is ongetwijfeld een van de meest opvallende deelnemers aan Tempation Island dit jaar. En ook na het programma laat de “fuckboy” van zich horen. Begin deze week lanceerde hij zijn eerste track met de toepasselijke naam Jaloers.

Zach kwam met zijn (toenmalige?) vriendin Simone pas later toe op het eiland als vervangers van de weggestuurde Gianni en Melissa. Toch wist hij al heel snel een hoofdrol op te eisen in Temptation Island.

De eerste avond belandde hij al met verleidster Romee in bed. Omdat hij daar de dag erna niets meer van herinnerde, besloot Zach zijn joker in te zetten voor het kampvuur. Daarna voelde hij zich vreemd genoeg respectloos behandeld door Simone en besloot hij nog verder de temptation aan te gaan. Dat leidde uiteindelijk tijdens de vorige aflevering tot heel vreemde boodschappen op de aanwezige tablet. Ongetwijfeld krijgen we daar vrijdag het vervolg van te zien.

Jaloers

Zoveel opvallende acties en quotes leveren je als deelnemer normaal een leuk financieel extraatje op na een seizoen van Temptation Island. Dan worden de opvallendste deelnemers namelijk vaak gevraagd voor allerhande feestjes. Door de coronacrisis zal dat dit jaar echter heel wat minder zijn.

Om zijn bekendheid toch wat te verzilveren, besloot Zach dan maar om zijn debuut te maken als rapper. Begin deze week bracht hij het nummer Jaloers uit met ene KARIMM. Op YouTube reageren heel wat mensen vooral op het feit dat de tekst nogal ironisch is. Zo zingt Zach onder andere “… wat kijk je stoer, die vriendin van jou, ze is van mij …”. Niet meteen een tekst die past bij zijn gedrag op Temptation Island dus.

Melissa en Mezdi

Zach is niet de enige (ex-)deelnemer van Temptation Island die zijn kans waagt in de muziekindustrie. Zo nam Mezdi twee jaar geleden ook al een track uit, en ook hij koos voor een opvallende titel: Cheat Code.

Dit jaar was er zelfs een deelneemster die er al een muziekcarrière had opzitten. Melissa, die vroegtijdig zou moeten vertrekken, heeft namelijk al heel wat schlagernummers op haar palmares staan.

Beluister hier het debuutnummer van Zach

Gesponsorde artikelen