‘Temptation’-Joshua raakt zwaargewond tijdens auto-ongeluk

Megan Joshua Temptation Island
VIJF

De Temptation Island-verleider Joshua raakte zwaargewond tijdens een verkeersongeluk. Gisterenmiddag reed hij met zijn auto in op een rijdende vrachtwagen. Daardoor ontstond er een grote file op de E34 richting Knokke.

Wie Temptation Island zegt, moet onmiddellijk aan verleider Joshua denken. Maar daar gaat het momenteel niet al te best mee. De 23-jarige raakte gisteren namelijk betrokken bij een verkeersongeluk. Zo reed hij met zijn wagen in op een rijdende vrachtwagen.

Inschattingsfout

Joshua probeerde de vrachtwagen in te halen op de E34 richting Knokke. Maar dat verliep niet volgens plan. Want tijdens het inhaalmanoeuvre raakte hij de vrachtwagen waardoor zijn auto overkop ging. Wellicht ging het om een inschattingsfout van de ex Temptation-deelnemer, want op dat moment stond er geen file op de snelweg.

Er vielen twee gewonden bij het ongeval. Joshua en een passagier op de achterbank liepen verschillende verwondingen op. De passagier is er het minst er aan toe en liep enkel lichte verwondingen op. Maar Joshua bleef minder gespaard. Hij werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Buiten levensgevaar

Het management van Joshua maakte wel al bekend dat hij ondertussen buiten levensgevaar is. Hij zou het momenteel goed maken, naar omstandigheden. Maar de 23-jarige vraagt wel om zijn rust en privacy momenteel te respecteren. Als het beter gaat met hem, zou hij zelf een update geven.

Het ongeval bracht veel verkeershinder met zich mee. Zo was de E34 voor een grote tijd geblokkeerd, waardoor er een file stond vanaf de afrit Vrasene. Ook lekte er olie uit de auto, waardoor de brandweer ter plaatse moest komen. Want door het ongeval is er heel wat olie op de weg terechtgekomen.

Gesponsorde artikelen