Temptation-Ken opent restaurant in Antwerpen … met strakke visie en businessplan. NOT!

Temptation-Ken opent restaurant in Antwerpen … met strakke visie en businessplan. NOT!

Nu ‘Temptation Island’ weer op tv is, laten ook Ken en Lize opnieuw van zich horen. En ze gooien het roer om. De gitaar wordt aan de haak gehangen en de keukenschort uit de lade gehaald. Ken wil namelijk een restaurant openen in Antwerpen, zegt hij in een interview met Flair. Al twijfelen wij lichtjes aan zijn businessplan …

Ken heeft nog niet echt een concreet plan voor zijn restaurant/burgerzaak, maar hij weet wel wat hij op woensdag wil. De voormalige verleider en singer-songwriter wil iedere woensdag oude en nieuwe gezichten uit Temptation Island verwelkomen om extra volk te lokken.

Te boeken aan meer dan 400 euro per stuk

De vraag is wie ergens wil gaan eten enkel en alleen omdat er aan de bar of enkele tafeltjes verderop een Zwanetta of Tijsje zit? En wat zullen die Temptation-gezichten doen als extra of acte de présence? Wijn decanteren? Eten opdienen? Een mocktail bij elkaar flansen?

Hopelijk beseft Ken, en we zeggen dit om te helpen, dat die verleiders en koppels niet gratis komen. Ze vallen te boeken aan meer dan 400 euro per stuk. Ken zal op woensdag veel shiften mogen draaien om aan het einde van de avond iets van winst te maken? Of is het de bedoeling dat elke gast extra betaalt voor drank en eten?

Verhuizen naar Antwerpen om dichter bij Lize te zijn

Ook bij de reden van zijn carrièreswitch hebben we onze bedenkingen. Ken opent het restaurant in hartje Antwerpen namelijk om dichter bij zijn Lize te zijn. Zijn er in de buurt van Lize geen VDAB-kantoren voor een andere job te regelen voor haar vriendje? Wij zouden toch het businessplan nog eens overlopen alvorens naar de bank te stappen, Ken.

YouTube

Gesponsorde artikelen