‘Temptation’-koppel Chloë en Kevin na amper 2 maanden uit elkaar 

‘Temptation’-koppel Chloë en Kevin na amper 2 maanden uit elkaar 

Na amper twee maanden is het sprookje tussen ‘Temptation’-verleidster Chloë en -deelnemer Kevin gedaan. In Dag Allemaal zei Chloë dat zij degene was die de relatie verbroken had. Ze pikte het niet dat Kevin bleef flirten en sms’en met andere meisjes. 

Dat het ooit een liefde was die breed uitgesmeerd werd op sociale media, is nu niks meer van te zien. Alle foto’s zijn verwijderd van Facebook en Instagram. Het is dus menes voor Chloë. ”Ja, ik heb het uitgemaakt”, meldde ze aan Dag Allemaal.

Te flirterig én contact met ex Megan

“Hij bleef maar flirten met andere meisjes. Ik weet niet of hij me ook echt heeft bedrogen, maar alleen al uit zelfrespect moest ik me de sterkere persoon tonen. Want anders had hij me sowieso binnen de kortste keren gekwetst. Dus ja …”, zei de Leuvense schone.

Naar eigen zeggen was Kevin boos geworden op haar toen ze toevallig Joshua, de verleider waarmee ze het bed had gedeeld op de laatste avond van Temptation Island, tegengekomen waren. “Joshua en ik zien of horen elkaar nooit. En dat terwijl hij de hele tijd contact blijft houden met Megan, die trouwens ook een lief heeft, hoe hypocriet!”.

Instagram Chloë

Wil je de resorts van Temptation Island eens in het echt zien? Boek dan hier je reis naar Thailand!

Gesponsorde artikelen