Left Right
scrollTop top

‘Temptation’ Lisa en Lize halen in nieuwe vlog zwaar uit naar Pommeline: “Ik word er ziek van”


‘Temptation’ Lisa en Lize halen in nieuwe vlog zwaar uit naar Pommeline: “Ik word er ziek van”

Lisa en Lize zijn sinds hun passage in ‘Temptation Island’ wat uit de aandacht verdwenen, in tegenstelling tot anderen zoals Pommeline. In een YouTubefilmpje klagen ze nu het vele naakt op sociale media aan en ze halen daarbij verdoken, maar heel zwaar, uit naar verschillende andere ‘Temptation’-sterren. Vooral Pommeline moet het ontgelden. “Er is een verschil tussen klasse en ordinair”, klinkt het.

“Wij zijn het zat”, beginnen de twee Temptation Island-deelneemsters hun nieuwe vlog. Ze kaarten daarbij het vele naakt op sociale media aan en de slechte invloed die dat heeft op de vele jonge volgers. “We hebben het dan vooral over mensen die plastische chirurgie ondergaan”, gaat Lisa verder.

“Ik word er ziek van”

“Het maakt mij niet uit wat je allemaal laat doen. Maar er zijn influencers die het gratis krijgen. En ze krijgen het gratis om het daarna te promoten. Ik vind het een heel slecht voorbeeld.” Een al ietwat verdoken uithaal naar Pommeline en Rosanne, die het beiden nooit onder stoelen of banken hebben gestoken dat ze al verschillende ingrepen hebben laten uitvoeren en er soms zelfs zelf mee uitpakten op sociale media.

Ook Lisa en Lize kregen verschillende aanbiedingen van chirurgen zeggen ze in het YouTubefilmpje. “Waar zijn we mee bezig?”, vraagt Lize zich af. “Als ik mijn lippen wil laten vergroten, dan doe ik dat. Maar ik ga dat niet op sociale media gooien. Ik ga niemand aanzetten om het te doen en ik word gewoon ziek van deze generatie.” Een openlijke aanval op Pommeline, die eerder deze maand aankondigde dat ze de ingreep waarbij ze haar billen laat vergroten integraal en live zal uitzenden op Instagram.

“Vraag het maar eens aan …”

Maar het probleem beperkt zich echter niet tot vrouwen, zeggen ze. “Als je naar de bekende mannelijke Instagrammers kijkt, dan zijn het allemaal fitnessboys”, zegt Lize. “Ik vind dat gewoon niet aantrekkelijk. Maar mannen krijgen dat beeld door hun mannelijke influencers.”

Instagram pommelinetilliere

Volgens de twee zijn de vele gespierde mannen op sociale media ook gewoon nep. “Een man kan niet zo gespierd en droog zijn van zichzelf”, stelt Lisa. “Ja”, haakt Lize in, “vraag het maar eens aan (gecensureerd) wat hij gebruikt.” Een steekje naar een andere oude bekende uit Temptation Island? We horen dan wel geen naam maar wie goed oplet, kan zien dat Lize een bepaalde naam uitspreekt. En dat zou volgens ons weleens die van Alex “Ik ga vieze dingen doen met je meisje” Mass kunnen zijn. “Die is drie meter groot. Die jongen woog driehonderd kilo of zo. Mijn borstkas is heel zijn kop”, zei Jeffrey nog over Alex. Maar volgens de twee vriendinnen zou hij dus niet natuurlijk zo geworden zijn.

“Dat kan je niet geloven”

Ze kijken ook terug op hun deelname aan het datingprogramma. Lize is nu al een jaar samen met Ken, voor wie ze haar toenmalige vriendje Jeffrey liet zitten. Lisa ging het minder voor de wind. Zij zat na Temptation Island heel diep.

Het was een hectische editie van Temptation. Er zijn volgens de twee dan ook een hoop gekke zaken gebeurd die zelfs de afleveringen niet hebben gehaald. “Er zijn zoveel mensen afgevoerd naar het ziekenhuis, dat kan je niet geloven”, reageert Lize. Zo zou Lisa ook een glazen deur aan diggelen hebben geslagen. Maar bekentenissen over eventueel vreemdgaan, krijgen we spijtig genoeg niet …

YouTube @Alex Mass

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.478.447
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810