Temptation-Lize en Lisa onthullen wat je niet zag op TV: een ziekenhuisbezoek en gebroken glas

Temptation-Lize en Lisa onthullen wat je niet zag op TV: een ziekenhuisbezoek en gebroken glas

Wat zag je niet op TV bij Temptation Island? Een ziekenhuisbezoek, een fikse ruzie en gebroken glas, wij willen die ruwe beelden eigenlijk ook wel eens zien. Dat komt nu allemaal uit dankzij een vlog van Lisa en Lize, die niet bang zijn om een paar geheimen uit het vak onderuit te trekken. 

Nog een vlogje van Lisa en Lize uit Temptation Island, dat kunnen we met het nieuwe seizoen in de maak nauwelijks weerstaan. En de dames zijn ook té goed, we komen een pak te weten over hoe het er achter de schermen van Vlaanderens gevaarlijkste eilandshow aan toe ging (niet dat we Expeditie Robinson willen dissen, natuurlijk.)

Zo bleek er echt wel veel te zijn dat in de montagekamer op de vloer is blijven liggen. Zo is er on screen niemand naar het ziekenhuis gemoeten, maar achter de schermen bleek dat schering en inslag. “Hoeveel mensen zijn er naar het ziekenhuis gegaan tijdens Temptation? Da’s niet normaal”, zegt Lisa. “Boy bijvoorbeeld, toen hij noedels aan het eten was, en dat hij viel.” Lize vond ’t maar sip, blijkbaar. “Ik vond het zo zielig, ik zat echt met ‘m in”, zegt de Vlaamse in de vlog.

Versplinterde deur

Dat het er soms stevig aan toe kon gaan, hadden we ook al begrepen. Maar dat Lize een glazen deur versplinterde omdat ze ruzie had, da’s wél nieuws. Blijkbaar ging die deur er ook al meteen de eerste avond aan. De makers van Temptation moeten verwacht hebben dat er nog erger zat aan te komen, want dát heeft de final cut niet gehaald.

De dames hadden trouwens ook nog advies voor de nieuwe lichting kandidaten. “Denk toch heel goed na over een deelname aan een tv-programma. Eens het afgelopen is, ben je niets meer. Pas achteraf besef je hoe smerig het eraan toegaat bij dat editen en zo.” Wijze raad, dat.

Check hier de tell-all vlog van Lisa en Lize:

Gesponsorde artikelen