‘Temptation’-Niels en Rosanna gaan trouwen nadat ze allebei vreemdgingen op ‘Temptation Island VIPS’

‘Temptation’-Niels en Rosanna gaan trouwen nadat ze allebei vreemdgingen op ‘Temptation Island VIPS’

Niels en Rosanna van ‘Temptation Island’ zijn verloofd. Het koppel heeft na twee gefaalde relatietests dan toch beslist om samen te blijven en hun liefde zelfs te bezegelen met een ring. Sorry Alex, Rosanna is vanaf nu officieel van Niels.

Er werd al gespeculeerd dat Niels Rosanna ten huwelijk had gevraagd na Temptation Island VIPS, maar nu is het ook bevestigd door het koppel zelf. Nadat ze allebei vreemdgingen tijdens hun tweede passage op Temptation Island komt het toch wel onverwachte nieuws dat de twee zich verloofd hebben.

Temptation Island VIPS

Niels en Rosanna namen voor de tweede keer deel aan de relatietest die we kennen als Temptation Island. Aangezien ze tegenwoordig geen nobele onbekenden meer zijn voor liefhebbers van het genre, mochten ze deelnemen aan de Nederlanders-only VIP-editie van het programma: Temptation Island VIPS.

Het werd hen daar niet makkelijk gemaakt. De piepjonge Fabiola hing rond Niels als een vlieg rond een drol en Rosanna kwam oog in oog te staan met de letterlijk verblindende glimlach van haar voormalige Temptation Alex. Van het een kwam het ander en zowel Niels als Rosanna gingen in de fout. En het leek alsof hun relatie de test deze keer niet zou overleven. Maar ware liefde overwint alles, toch?

instagram alexx.mass

Grote liefde

Tijdens de uitzending van Temptation Island VIPS moesten Niels en Rosanna hun relatie verbergen voor de buitenwereld. Maar nu de reeks afgelopen is, mogen de twee weer pronken met elkaar en hun liefde. En dat doen ze met volle teugen.

De Instagrampagina’s van Niels en Rosanna staan vol met romantische foto’s, dus de wereld mag het weten: ze zijn nog steeds samen en dolverliefd. En die liefde hebben ze nu ook bezegeld met een ring.

Instagram rosannavoorwald, nielsvanderzanden

“Stealing his last name”

Ja, je leest het goed. Rosanna “ik ben er helemaal klaar mee” en Niels “praatjes vullen geen gaatjes” gaan trouwen. Ook al deelde Rosanna tot twee keer toe de lakens met Alex en had Niels het iets te gezellig met Parastoe en Fabiola.

Op Instagram bevestigen ze allebei het nieuws. Rosanna postte een foto van haar en haar kersverse verloofde met de – zeer originele – boodschap: “He stole my heart so i am planning a revenge….I am going to take his last name“.

Bij Niels was het nog duidelijker. Hij postte ook een foto met Rosanna, met als bijschrift: “She said yes“. Dit betekent wel dat Niels en Rosanna geen derde keer zullen kunnen deelnemen aan Temptation Island, want volgens de voorwaarden mag je niet verloofd zijn. Jammer maar helaas.

Instagram rosannavoorwald
Instagram nielsvanderzanden

Gesponsorde artikelen