Left Right
scrollTop top

‘Temptation’ Rosanna deelt foto uit anorexiaverleden … en haar moedige verhaal


‘Temptation’ Rosanna deelt foto uit anorexiaverleden … en haar moedige verhaal

De Nederlandse Rosanna uit het vorige seizoen van ‘Temptation Island’ loopt vandaag rond met een afgetraind lijf en opgespoten lippen. Maar ooit was dat anders. De blondine onthult op Instagram dat ze jaren tegen anorexia vocht … en dat voor een playmate!

“Zeven jaar lang heb ik gevochten tegen anorexia”, schrijft Rosanna op Instagram. “Mijn leven bestond uit het bezoeken van ziekenhuizen, klinieken en veel therapie. Ze woog op haar dieptepunt amper 36 kilo: “Ik herinner me die dag nog heel goed. Ik ging naar het ziekenhuis voor een controle en de arts zei dat mijn hart in winterslaap was. Ik kon elk moment dood gaan. Al die jaren heb ik gestruggled om beter te worden.”

Chapeau, Rosanna!

Ondertussen is Rosanna een playmate en de helft van één van de weinige koppels die ooit levend uit Temptation kwamen. “Eindelijk vond ik een balans”, schrijft ze nog. “Ik ben gezond gaan eten en beginnen sporten. Nu weeg ik 65 kilogram en ben ik super gelukkig. Ik gun niemand deze erge ziekte.”

De bewuste Instagram-post:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.983.086
 • Aantal
  doden
  1.153.547
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810