‘Temptation Takeoff’ brengt Tim en Deborah opnieuw samen

‘Temptation Island’ eindigde vorig jaar desastreus voor Tim en Deborah. Deborah wilde Tim, die op ‘Temptation Island’ plots alles overboord wierp en zijn Deborah inruilde voor verleidster Cherish, nooit meer zien. Maar in ‘Temptation Takeoff’, de kickoff show van het nieuwe seizoen, zitten Tim en Deborah toch terug samen in de zetel.

Temptation Island komt deze week eindelijk terug. We kennen de verleidsters, we kennen de verleiders, we kennen de koppels. Alles is dus klaar om eraan te beginnen en vrijdag kunnen we deze nieuwkomers in actie zien. Maar voor het zover is, zal Goedele Liekens in de gloednieuwe show Temptation Takeoff terugblikken op de vorige seizoenen. En dat doet ze niet alleen.

Temptation Takeoff

De show met Goedele belooft spannend te worden, want de seksuologe heeft het meest opmerkelijke koppel van het vorige seizoen uitgenodigd. Tim en Deborah, voor wie Temptation Island faliekant afliep, zullen in de show samen in de zetel van Goedele plaatsnemen.

De laatste keer dat we de twee samen zagen was het finale kampvuur. Daarbij was het pijnlijk duidelijk dat de liefde over was. Tim werd op het eiland overmand door klimop en vergat op slag zijn Deborah, die hij zonder pardon inruilde voor zijn droomvrouw Cherish. Die laatste bleek – grote shock voor Tim – gewoon het spelletje mee te spelen en na Temptation Island verdween ze uit het leven van Tim. Het laatste kampvuur was koud, hard en pijnlijk. En Tim en Deborah wilden zelfs niet opnieuw samenkomen voor de beelden van “enkele maanden later” in de laatste aflevering. Maar nu zitten ze toch samen in de zetel bij Goedele. Die laatste meent zelfs nog liefde te zien tussen het koppel. Dat belooft!

Pommelizio

Tim en Deborah zijn niet de enige gasten van Goedele. Zo zullen ook Pommeline en Fabrizio langskomen. Pommeline was verleidster in 2017, Fabrizio in 2018. Pommeline werkt in de tattooshop van Fabrizio en daar sloeg de vlam over. Ondertussen zijn de twee verloofd en verliefder dan ooit.

Maar het is niet altijd even makkelijk. Bij Goedele komen ze praten over hun relatie en over de druk die het leven in de spotlights daarop uitoefent. Vooral de deelname van Fabrizio aan Dancing with the Stars zorgde voor een heikel punt in de relatie van Pommeline en Fabrizio, ofwel Pommelizio (please don’t make Pommelizio happen). Om haar liefde voor Fabrizio te vereeuwigen liet Pommeline een tattoo zetten, die ze trots toont aan Goedele.

VIJF

De Floshua van Joshua

Maar de kers op de taart wordt ongetwijfeld de Floshua van Joshua. Verleider Joshua nam ondertussen deel aan Adam zkt Eva VIPS, dat uitgezonden werd op de Nederlandse televisie. Maar, Goedele heeft de beelden te pakken gekregen. (Al kan je hier ook al een kleine – lees: grote – sneak peek vinden.)

De Floshua van Joshua was een van de grootste mythes van het vorige seizoen van Temptation Island. Megan kon niet ophouden over het – enorme – geslachtsdeel van Joshua, dus verdienen wij het ook gewoon om hem in volle glorie te zien. En morgen zou dus weleens de dag kunnen zijn.

Temptation Takeoff is morgen te zien op VIJF om 20.35 uur.

VIJF
Meer
Lees meer...