Left Right
scrollTop top

‘Temptation’ Tim en Deborah nu ook buiten de tv-studio samen gespot


‘Temptation’ Tim en Deborah nu ook buiten de tv-studio samen gespot

Zijn de gefaalde ‘Temptation Island’-deelnemers Tim Wauters en Deborah Leemans opnieuw een koppel? Daar zijn we zo zeker nog niet van. Maar alles wijst erop dat Deborah Tim eindelijk vergeven heeft dat hij tijdens de ultieme relatietest met Cherish in de fout ging. De (ex-)lovers zijn afgelopen weekend samen op een feestje gespot en ze hadden het blijkbaar naar hun zin.

Het huidige seizoen van Temptation Island komt maar niet van de grond, maar we lachen ons wel te pletter met uitspraken zoals “een beetje gay, dat is okay”, “een bepaalde opening bij Milou”, “pornobloesje”, Laura is echt een cockblock” en “African party boy.

Toch is dat (tot nu toe) allemaal klein bier vergeleken met wat er zich vorig jaar afspeelde op de leukste realityshow. Dé ster bij uitstek was Tim Wauters, ook bekend als Timtation. Hij was van plan om na Temptation Island te trouwen met zijn vriendin, Deborah Leemans, maar toen hij de vrijgezel Cherish voor zijn neus zag staan, was hij zijn lief helemaal vergeten. De relatie sprong af en ook Cherish liet Tim al snel vallen.

VerZOENing?

Maar de plooien zijn blijkbaar gladgestreken, want Tim en Deborah zijn samen gezien op een Temptation Party in Zottegem. “Jaja met Deborah Leemans”, schrijft Tim trots op Faebook. Ook Pommeline en Fabrizio, en de huidige verleiders Lizzy en Timone waren op het event aanwezig.

Deze foto geeft nog een redelijk vriendschappelijke indruk, maar het zou best kunnen dat er meer aan de hand is tussen de (voormalige) tortelduifjes. Zo blikten Deborah en Tim onlangs bij Goedele nog terug op hun relatie.

Ze werden voor het eerst in meer dan een jaar tijd met elkaar geconfronteerd en Goedele Liekens, een gediplomeerd seksuoloog die op de derde plaats staat op de Kamerlijst in Vlaams-Brabant voor Open Vld, merkte meteen op dat er nog steeds een seksuele spanning tussen de twee heerst. “Ik was hier totaal niet op voorbereid”, zei Goedele. “Ik ook niet”, gaf Tim toe. Als dat maar goed afloopt …

Het bewijsmateriaal dat Tim apetrots op Facebook postte:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.160.472
 • Aantal
  doden
  1.396.267
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755