‘Temptation’-verleidster Eline reageert op zwangerschap Amber en Arda

Verleidster Eline was eventjes de favoriete vrouw van Arda. Op Temptation Island wees de verleidster hem zelfs af, om vervolgens toch gevraagd te worden voor de dreamdate. We zijn nu maanden later en Arda is nu in een relatie met verleidster Amber. Meer nog: de twee verwachten zelfs hun eerste kindje samen. En daar heeft Eline nu op gereageerd.

Eline was te gast in de video van YouTuber Dephlin Jacobs. Ze eten samen sushi en Dephlin stelt Eline enkele vragen die fans hebben voor de verleidster. En een groot deel van die vragen gaat natuurlijk over Arda.

Arda en Amber

Eline krijgt in de video de vraag met welke verleidster ze de beste klik had en met welke de minste. De beste klik had Eline met de verleidsters Romee en Nikkie. De minst goeie klik had Eline met – je voelt het al komen – Amber. “We waren dan ook aan het strijden voor dezelfde man.” Op het eiland werd het uiteindelijk Eline die de strijd won, maar ondertussen is duidelijk geworden dat de echte winnaar Amber is. Zij vormt nu al zo’n 7 maanden een koppel met Arda én is zelfs al zwanger van de Limburger.

En ook daar krijgt Eline natuurlijk vragen over. “Ik ben superblij voor ze, natuurlijk”, zo begint Eline. “Maar eerlijk, ik heb er niet echt een mening over. Toen ik het voor het eerst hoorde, was ik wel een beetje in shock.” Eline dacht ook meteen aan Elke en stuurde haar een berichtje. “Zij was al lang op de hoogte natuurlijk. Iemand zal het haar al gezegd hebben.” Eline heeft dus niet echt een mening over de zwangerschap van Amber. “Het is zeker snel, maar ik denk dat iedereen dat ook wel vindt.”

Bovendien gelooft Eline niet in de trouw van Arda. “Je ziet hoe hij niet bij iemand kan blijven en hoe hij meteen van de ene naar de andere relatie gaat. Zonder dat hij die vorige relatie eigenlijk verwerkt. Hij begon zijn relatie met Elke toen hij eigenlijk nog in een relatie was met iemand anders. Vervolgens doet hij iets me mij, en nu heeft hij dat waarschijnlijk nog niet eens verwerkt en is hij al met Amber.” Ze denkt dat hij beter z’n tijd had moeten nemen om z’n vorige relaties te verwerken voor hij in een nieuwe relatie stapt.

Eline vs. Amber

Tijdens Temptation Island hebben Eline en Amber een aanvaring gehad. Arda had namelijk tegen Amber gezegd dat hij dacht dat ze “fake” was en enkel meedeed met Temptation om bekend te worden en dus niet echt geïnteresseerd was in Arda. Daardoor dacht Amber meteen dat Eline dat tegen Arda had gezegd en dat zorgde voor een ruzie tussen de twee verleidsters.

De verleidsters werden dan door de makers in een kamer geplaatst waar ze het moesten uitpraten. Ze mochten pas weer uit die kamer als ze het uitgepraat hadden. Tot op heden weet Eline niet wie tegen Arda gezegd had dat Amber fake was, maar ze benadrukt wel nog steeds dat zij het niet was.

Temptation Island A13 gif 19
VIJF

Maar Eline heeft nog een verhaal over Amber. Op de laatste avond voor de dreamdates heeft Amber volgens Eline “alles kort en klein geslagen”. Dat deed ze omdat Arda toen met alle verleidsters intiem aan het dansen was, behalve met haar. “Ze was echt een beetje psycho.”

Daan

Daan Temptation Island
VIJF

Er komt nog een ander opmerkelijk onderwerp aan bod. Blijkbaar heeft Eline na Temptation nog een korte relatie gehad met verleider Daan. Eline kreeg de vraag of ze Arda echt nooit meer had gezien en blijkbaar hebben de twee elkaar dus wel nog gezien tijdens het uitgaan. Maar toen was Eline aan het daten met Daan.

Daar kon Arda blijkbaar niet mee lachen. Zelfs al was hij op dat moment al samen met Amber. “Hij vond dat duidelijk niet chill“, zo klinkt het bij Eline. Maar verder hebben Eline en Arda sinds Temptation dus niet meer met elkaar gepraat. Tussen Eline en Daan werd het uiteindelijk ook niets serieus, aangezien de twee te ver van elkaar woonden.

Meer
Lees meer...