‘Temptation’-verleidster Kunza heeft een nieuwe vriend en het is geen onbekende

Temptation Island Kunza
VIJF

Temptation Island zit er nu al even op en veel van de vrijgezellen uit de reeks zijn niet langer vrijgezel. Zo ook verleidster Kunza, die op het eiland vooral Karim kon bekoren. Zij lijkt nu een nieuwe vriend te hebben en die kan je al kennen.

Nu Temptation Island en de reĆ¼nieaflevering voorbij zijn, kunnen de deelnemers en verleiders opnieuw hun leven oppikken. En daar horen heel wat nieuwe relaties bij. De nieuwste is die van verleidster Kunza.

Kunza

Kunza Temptation Island
VIJF

Op Temptation Island stond Kunza bekend als de “verlegen verleidster met het schattige gezichtje”, maar al snel werd duidelijk dat daarachter een sluwe verleidster schuilging. Ze zorgde er op Temptation vooral voor dat Roshina begon te twijfelen aan haar relatie met Karim.

Maar uiteindelijk was het verleidster Cheyenne die de dreamdate wist te strikken met Karim. Ondertussen zijn we maanden later en wijst alles erop dat Kunza een nieuwe vriend heeft en die is geen onbekende voor liefhebbers van reality-tv.

Ex on the Beach: Double Dutch

Kunza’s nieuwe vriend zou namelijk Robin Sterk zijn, die op dit moment te zien is in Ex on the Beach: Double Dutch op MTV. Kunza en Robin hebben hun relatie nog niet officieel bekend gemaakt, maar wie de twee volgt op Instagram, kan wel al een paar opvallende zaken hebben opgemerkt.

Kunza Robin Instagram
Instagram syedkunza

Zo droeg Kunza tijdens een Q&A op haar Instagram Story een T-shirt waarmee Robin eerder dezelfde dag was gespot. Daarnaast zijn de twee ook geregeld op dezelfde plaatsen te vinden. Verder reageren de Kunza en Robin ook met hartjes op elkaars foto’s op Instagram. En wat zegt er nu romantiek in 2020 als een hartjesemoji?

Bekijk hier de aanwijzingen dat Kunza en Robin samen zijn:

Gesponsorde artikelen