Temptation-Yana legt eindelijk uit waarom ze het eiland vroeger verlaat en ze heeft een souvenirtje mee

Temptation-Yana legt eindelijk uit waarom ze het eiland vroeger verlaat en ze heeft een souvenirtje mee

De meest gehypete deelnemer van ‘Temptation Island’ verlaat het mannenresort na slechts enkele dagen. Dat Yana Daems, vooral bekend van haar Oostendse accent en uitzonderlijke ‘kwaliteiten’, zou vertrekken, raakte dit weekend bekend, maar de reden vertelt ze pas vandaag. 

We zouden jullie graag de video geven waarin Yana ‘670 cc aan humor’ Daems uitlegt waarom ze vroeger van het eiland vertrekt, maar om ‘m te bekijken, moet je Yana volgen op haar Instagrampagina, waar de video verscheen. Al moet je niet te veel wereldschokkends verwachten van de Temptation Island-verleidster.

“Verveelde me kapot”

De reden voor haar vertrek blijkt best simpel. In haar eigen woorden: “Ik mag eindelijk zeggen waarom ik vroeger van Temptation Island vertrokken ben”, begint de blondine. “Ik heb het zelf aan de productie gevraagd en dan zijn wij onderling overeengekomen. Uiteindelijk ben ik dan mogen vertrekken.” Maar waarom zou je vertrekken op één van de meest paradijselijke verblijven ter wereld?

“Vooral omdat ik me daar totaal niet amuseerde, ik verveelde me daar eigenlijk echt. Het is eigenlijk totaal m’n ding niet, ik vroeg me echt af: ‘what the fuck am I doing here?'” Best eenvoudig dus, al zullen veel Temptation-fans die zich inschreven voor het programma zich daar ernstig vragen bij stellen. Er zit volgens Yana dus helemaal geen addertje of emo-verhaal achter haar vertrek.

“Het trekt op niets”

“Dat is dus de enige reden, al de rest die ik gelezen of gehoord heb, klopt niet. Dus stop gewoon met al die dingen te verzinnen: het trekt op niks.” Een duidelijke boodschap van Yana Daems. Voor de fans: ze verdwijnt ook nog niet onmiddellijk van het kleine scherm, het volgende kampvuur maakt ze wel degelijk nog mee. Vermoedelijk vertrekt Yana pas na de aflevering van volgende week.

Bij de introductie van de vrijgezelle dames viel Yana Daems al snel op door haar uitspraken. Ze introduceerde zich aan de hand van haar “670 cc aan humor” en haar tactiek bestond uit: aantrekken, afstoten en daarna toeslaan. Voor dat laatste krijgt Yana nog een aantal afleveringen de kans.

Kevin op hete kolen?

Ze bouwde op het eiland een goede band op met Kevin, die ook uit Oostende komt. Of ze na het kampvuur meer dan een goede babbel met de mede-Oostendenaar beleeft, zal nog moeten blijken, maar Yana geeft wel een sterke hint op haar Instastory. Meteen na het online zetten van haar video, toonde ze op daar een foto van een horloge. Dat zou volgens haar foto van Kevin zijn.

Temptation Island, om 21u30 op VIJF.

VIJF
Instagram/Yana Daems

Gesponsorde artikelen