Temptatiooon in Zo Man Zo Vrouw: mama Chantal wil make-over voor Pommeline

Temptatiooon in Zo Man Zo Vrouw: mama Chantal wil make-over voor Pommeline

Jani beloofde ons al dat het een speciaal seizoen van ‘Zo Man Zo Vrouw’ ging worden, en hij heeft er niet om gelogen … want volgende week donderdag krijgen Temptation Pommeline en haar uitdagend geklede mama Chantal een make-over. Jani is alvast in de wolken met zijn gasten en geeft toe grootste plannen te hebben voor de twee. Maar de aflevering van vanavond belooft vuurwerk!

Volgende week wordt Zo Man Zo Vrouw even Zo Moeder Zo Dochter, want niemand minder dan Pommeline uit Temptation Island en haar mama Chantal komen langs bij Jani. De tattoo-artieste, die trouwens nog altijd samen is met Merijn, en haar mama die een café uitbaat, zijn twee handen op één buik. “Dit is drie dagen qualitytime voor ons, zalig”, zegt Pommeline aan Het Laatste Nieuws. “Op 1 september ben ik verhuisd naar de Kempen. Maar mama woont nog in het Gentse, waardoor we elkaar niet meer dagelijks zien.”

Jani vindt de twee alvast een topduo en zegt grootste plannen te hebben voor hen: “Ik ga van Chantal een stijlvolle Victoria Beckham maken, inclusief een strakke coupe”, zegt hij. Al zal hij van de lange blonde lokken van Pommeline moeten afblijven. “Jani mag all the way gaan, behalve met mijn haar!”, zegt Pommeline streng. “Ik heb jaren gespaard voor mijn lange haren. Nee, niks extensions, gewoon puur natuur.”

Minder tralala

Lang haar of niet, volgens mama Chantal mag haar dochter wel wat sexyer door het leven gaan. “Ik zou Pommeline eens willen zien met een mooi kleedje aan en een hoog hakje, in plaats van altijd die jeansbroek met die sneakers”, weet ze te zeggen. Dat in tegenstelling tot Pommeline, die mamalief een beetje wil intomen: “Mijn mama is altijd heel flamboyant gekleed en heeft altijd haar eigen stijl. Ik zou haar graag eens klassieker zien, met minder tralala.” Weg met die tijgerprintjes en leren jasjes, dus.

“We zullen wel zien wat Jani met ons gaat doen. Ik heb alle vertrouwen in hem. Ons mama en ik volgen hem al jaren, we zijn trouwe fans van Zo Man Zo Vrouw. Al snapte ik in het begin zijn vraag om deel te nemen niet goed. Gelukkig was het voor een speciale aflevering ter gelegenheid van het tiende seizoen”, voegt Pommeline er nog aan toe. Jani was alvast in de wolken met zijn uitgesproken gasten. Dat belooft!

Gesponsorde artikelen