‘Tenet’-regisseur Christopher Nolan lost info over personage Robert Pattinson

Tenet Robert Pattinson Neil Christopher Nolan
Tenet

We moeten nog even geduld hebben voor we Tenet in de bioscoop zullen kunnen bekijken. Maar om dat wachten iets draaglijker te maken, heeft regisseur Christopher Nolan een klein beetje informatie gelost over het personage van Robert Pattinson. En dat “klein beetje” mag je wel heel letterlijk nemen.

Ook al is Tenet al helemaal af, toch blijft de film voorlopig één groot mysterie. En da’s ook precies wat regisseur Christopher Nolan voor ogen had. Maar om het lijden van ongeduldige fans een beetje te verzachten, heeft hij een héél klein tipje van de sluier opgelicht.

Misschien Neil

In Tenet speelt Robert Pattinson (die binnenkort ook in The Batman te zien is) een personage dat misschien Neil heet. Da’s wat Christopher Nolan heeft verteld tijdens een interview met Entertainment Weekly, dat alle exclusieve info over Tenet krijgt.

“We denken dat hij misschien wel Neil kan heten”, vertelde Nolan. “Je weet nooit wat er precies aan de hand is met die identiteiten.” Wat hij daarmee bedoelt, weet niemand zeker. Toch niet voor Tenet in de cinema verschijnt, wat in België in augustus is.

Christopher Nolan omschreef het personage als een “kwajongensachtig personage dat functioneert in wat een schemerwereld genoemd wordt, vol mensen die werken in verschillende geheime diensten”.

Tenet

Door trailers van de film weten we ondertussen dat het personage van Robert Pattinson (misschien Neil) samenwerkt met het hoofdpersonage uit Tenet. Dat wordt vertolkt door John David Washington en kreeg de vreemde en mysterieuze naam The Protagonist.

The Protagonist moet proberen de wereld te redden van de ondergang, en dat gewapend met één woord: Tenet. De film speelt zich niet af in onze tijd of wereld, maar in een soort schemerwereld van internationale spionage.

Wanneer Tenet precies verschijnt, is niet bekend, want de release van de film is opnieuw uitgesteld.

Gesponsorde artikelen