Left Right
scrollTop top

‘Tenet’ dropt openingsscène op YouTube: 15 december digitale release


Tenet Openingsscène YouTube
© Tenet – Warner Bros.

Tenet is vanaf morgen digitaal te bekijken. En om fans helemaal warm te maken voor de film, hebben regisseur Christopher Nolan en studio Warner Bros. een opvallende beslissing gemaakt. Ze hebben de openingsscène van de film op YouTube gezet. Je kan die dus volledig gratis bekijken om je voor te bereiden op morgen.

Tenet heeft heel 2020 in de spotlight gestaan. Afgelopen zomer keek de hele wereld met argusogen of Warner Bros. en regisseur Christopher Nolan de film in de bioscoop zouden laten verschijnen. Daar was namelijk veel minder volk toegelaten door de coronacrisis.

Digitaal naar het grote publiek

De film is uiteindelijk midden augustus verschenen, en heeft het niet dramatisch slecht gedaan. Maar uiteraard heeft Tenet niet kunnen voldoen aan de verwachtingen van voor de coronacrisis. De nieuwste film van Christopher Nolan moet dus digitaal aan het grote publiek voorgesteld worden.

En da’s wat er morgen – op 15 december – staat te gebeuren. Tenet verschijnt op verschillende platformen. Maar lang niet al die platformen zijn in ons land beschikbaar. Wie Tenet wil bekijken, kan die kopen via Google Play of vindt die terug in de bibliotheek van Apple TV+.

Eerste scène op YouTube

Om die bijna-release via digitale platformen te vieren, hebben Christopher Nolan en Warner Bros. beslist om de eerste scène uit Tenet gratis en voor niets beschikbaar te stellen. Wie wil kan de eerste zes minuten uit de film bekijken via YouTube.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update