Terecht? Fan, die podium Beyoncé en Jay-Z opsprong, aangeklaagd voor geweldpleging

Terecht? Fan, die podium Beyoncé en Jay-Z opsprong, aangeklaagd voor geweldpleging

Eergisteravond is een fan van Jay-Z en Beyoncé het podium opgestormd vlak na een Amerikaanse show. De dansers wisten de fan te overmeesteren en die wordt nu aangeklaagd wegens geweldpleging.

Een dolgedraaide fan van Jay-Z en Beyoncé klom gisteravond na een optreden van hun ‘On The Run 2’-tour het podium op en ging het celebritykoppel achterna. Het gaat om ene 26-jarige Anthony Charles Thomas Maxwell. Hij kon hen niks maken, maar wordt nu wel aangeklaagd wegens geweldpleging. Dat meldt het persbureau AP op basis van informatie van de lokale politie.

Eerst werd Maxwell nog beschuldigd van disorderly conduct of het verstoren van de openbare orde. Maar hij werd na niet veel heisa vrijgelaten.

Eerst gewoon vrijgelaten

CNN had eerder nochtans bericht dat “Mr. & Mrs. Carter (Beyoncé en Jay-Z, red.) ervoor gekozen hadden om het individu niet aan te klagen”.

Ondertussen heeft CNN die quote weggehaald. Yvette Noel-Schure, de publicist van Beyoncé, heeft gezegd dat het koppel ongedeerd is. Ook de politie zegt dat er niemand lichtgewond was, behalve Maxwell zelf.

Trage reactie

Eerst hadden security en crew-leden van het koppel niet meteen door wat er aan de hand was. Maar daar kwam snel verandering in want de dansers schoten direct in actie. Het duurde allemaal wel even, maar nadien daagde de security-medewerkers ook op.

Gesponsorde artikelen