Terminaal zieke Tijn nailed it! Zijn actie haalt al meer dan een miljoen euro binnen

Terminaal zieke Tijn nailed it! Zijn actie haalt al meer dan een miljoen euro binnen

Heb je het verhaal van de zesjarige Tijn al gehoord? Het terminaal zieke jongetje heeft nog minder dan een jaar te leven heeft en roept in Serious Request, de Nederlandse versie van Music For Life, iedereen op om hun nagels te laten lakken door hem en één euro te doneren. En wie zijn nagels niet wil lakken, moet tien euro doneren. De actie is zo’n succes dat de opbrengst al meer dan een miljoen euro is.

Tijn kwam twee dagen geleden met zijn vader naar het Glazen Huis in Nederland. Daar vertelde hij over de zeldzame tumor in zijn hersenstam. Ondanks veel behandelingen is de ziekte bij Tijn teruggekeerd en heeft hij nu nog minder dan een jaar te leven. Met zijn nagellakactie hoopte Tijn 100 euro op te halen.

Heel Nederland valt echter voor het enthousiasme van de positieve Tijn. Onder andere Marco Borsato, Hardwell, Tiësto en Geert Wilders lieten hun nagels al lakken en gaven geld. Deze morgen stond het ingezamelde bedrag al op 1 miljoen euro en het blijft snel stijgen. Hier kan je alles live volgen.

Tijn heeft ondertussen zelf een eigen heel ontroerend liedje

Gesponsorde artikelen